Δευτέρα, Αυγούστου 01, 2011

Αυτό τώρα τι είναι;

Ψήφισαν νόμο ο οποίος έχει διάταξη που έχει κριθεί αντισυνταγματική. Τι λέει αυτή η διάταξη; Ότι όσοι χρωστάνε στο δημόσιο πάνω από 5000 ευρώ πάνε αυτόφωρο!!! Εκτός όμως της αντισυνταγματικότητας, ο υφυπουργός οικονομικών πρόσθεσε και μία άλλη παράμετρο.

Είπε στην βουλή, ότι δεν πρέπει να ανησυχούν οι μικροοφειλέτες, αυτοί δηλαδή που χρωστάνε 5 έως 10 χιλιάδες ευρώ γιατί "βασικός" στόχος της χούντας του ΠΑΣΟΚ είναι οι μεγαλοοφειλέτες. Το "βασικός" βέβαια το έβαλε σίγουρα για να έχει δικαιολογία αν πάνε και κάνα συνταξιούχο ή οικογενειάρχη φυλακή...

Αλλά αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι ο ίδιος ο υφυπουργός ομολογεί πως ψήφισαν έναν νόμο που στην ουσία δεν είναι και ακριβώς για να ισχύσει!!! Κλασσική Ελληνική πρωτοτυπία που πλέον είναι με την βούλα του κράτους. Ο νόμος δεν είναι για να εφαρμοστεί... είναι για να προσαρμόζεται ανάλογα με τις δημοσιονομικές ανάγκες. Αν δεν πάνε καλά με τους "βασικούς στόχους" (και φυσικά δεν πρόκειται) θα κυνηγήσουν και τα φτωχαδάκια. Γιατί; Γιατί "βασικά" μπορούν.

Εδώ θέλω κάνα ΠΑΣΟΚο να προσπαθήσει να δικαιολογήσει τις μαλακίες τους... Θα έχει πολύ πλάκα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: