Παρασκευή, Ιουλίου 22, 2011

Απιτυχία

Το νέο λεξικό Μπαμπινιώτη θα πρέπει να έχει αυτή την λέξη. Απιτυχία. Τι είναι; Είναι αυτό που πέτυχε το ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή; Να γυρίσουμε εκεί που ήμασταν προ μνημονίου, αλλά να χρωστάμε τα κέρατά μας και να μην υπάρχει χρήμα στην αγορά ούτε για σάλιο. Αυτά περί έργων ΕΣΠΑ κλπ είναι απλά άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Μόνο τους κρατικοδίαιτους ΠΑΣΟΚτζήδες ενδιαφέρουν. Κανέναν άλλο. Ο ιδιωτικός τομέας θα συνεχίζει να πληρώνει τα σπασμένα ενός σοσιαληστρικού συστήματος.

Μεγάλη απιτυχία λοιπόν για τον Γιωργάκη, τον ιό της Μαργαρίτας. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο αλήτης εβραίος με την επιλεκτική του χρεοκοπία καταβαραθρώνει τα ελλαδικά ασφαλιστικά ταμεία προς όφελος των εβραίων τοκογλύφων! το ερώτημα λοιπόν είναι πώς ανέχονται οι συμμορίτες 'διοικητές'των ταμείων μας τέτοια προστυχιά και δεν καταφεύγουμε οι δικαιούχοι στα σιντιές (ασφάλειες κινδύνου) να τα σκάσουν οι εβραίοι της Γιούζας; Η αλητεία, η απληστεία και ο σοσιαληστρισμός των καθαρμάτων δεν έχουν παγκόσμιο προηγούμενο και το κρέμασμα ως τιμωρία και που το σκέφτηκαν αυτό, είνε λίγο. Άν σωπάσουμε πάλι τώρα, άς σκάσουμε για πάντα.

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός ευτυχώς άρχισε να μην τρώει κουτόχορτο και να πιστεύει τις βλακώδεις θριαμβολογίες του τζέφτυ που πάει να εκτονώσει την κατάσταση. Τη δουλειά τη χαλάνε όμως όσοι έχουν το κόλλημα (ΠΑΣΟΚ και ξερό ψωμί) που εξακολουθούν να υπάρχουν. Οι βλάκες που είναι πιό επικίνδυνοι από τους κακούς.