Τρίτη, Ιουλίου 19, 2011

Η επανάληψη του ψέματος, αλήθεια δεν κάνει...

Φυγομάχησε λέει η Νέα Δημοκρατία το 2009. Γιατί; Γιατί προκήρυξε πρόωρες εκλογές. Έτσι επαναλαμβάνει το επίσημο προπαγανδιστικό δελτίο του ΠΑΣΟΚ και σήμερα...

Για τους ηλίθιους που δεν θα γνώριζαν την αλήθεια αν τους την μόστραρες στο πρόσωπο με φωτεινά βελάκια από πάνω να γράφουν "αυτή είναι η αλήθεια μοστραρισμένη μπροστά από το πρόσωπό σου με δύο φωτεινά βελάκια να την δείχνουν", ας θυμηθούν ότι μετά από 4 μήνες είχαμε την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας, για την οποία το ΠΑΣΟΚ είχε πει ότι θα σαμποτάρει για να προκαλέσει εκλογές. Οπότε θα είχαμε 5 μήνες προεκλογική εκστρατεία αν δεν έκανε εκλογές ο Καραμανλής τον Οκτώβριο του 2009. Θα γινόντουσαν σίγουρα τέλη Μαρτίου του 2010. 

Δεν φυγομάχησε λοιπόν η Νέα Δημοκρατία, αλλά το ΠΑΣΟΚ έδρασε ως κοινός εκβιαστής. Μάλιστα αποδεδειγμένα πλέον έλεγε ψέματα και έδρασε λαϊκίστικα. Αυτή είναι και η μόνη αλήθεια. Όλα τα άλλα είναι παραμυθάκια για επαγγελματίες ΠΑΣΟΚους. Ο Καραμανλής έχει πλέον δικαιωθεί πλήρως και οι μόνοι που δεν το βλέπουν είναι τα βολεμένα κομματόσκυλα της Ιπποκράτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: