Τρίτη, Ιουλίου 19, 2011

Επάγγελμα: ΠΑΣΟΚ

Στην Ελλάδα και όλα τα επαγγέλματα να ανοίξουν, ένα θα παραμείνει κλειστό. Αυτό του επαγγελματία ΠΑΣΟΚου. Ο επαγγελματίας ΠΑΣΟΚος είναι ένας ανειδίκευτος χαραμοφάης που προσόν του είναι η κομματική ταυτότητα. Συνήθως είναι ανεπίδεκτος μαθήσεως, αγράμματος (σπούδασε, αλλά δεν πήρε πτυχίο ή έχει πτυχίο... κοινωνιολογίας) , πομπώδης (με τις πλάτες άλλων), άχρηστος σε μια συζήτηση καθώς τα επιχειρήματά του είναι επαναλήψεις προπαγάνδας που του σερβιρίστηκε και δημόσιος υπάλληλος!

Όσοι ΠΑΣΟΚοι προσβάλλονται  από αυτά που τους λέω, καλά κάνουν, γιατί τα γράφω για να τους προσβάλλω. Μερικοί ξυπνάνε. Άλλοι παραμένουν κομματόσκυλα που πιστεύουν ότι τους πει ο Γιωργάκης, άσχετα αν χθες τους έλεγε το ακριβώς αντίθετο.

Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό που έχουν επίσης είναι ότι δεν γνωρίζουν την διαφορά ανάμεσα στις 180 και στις 360 μοίρες!!!

Και πιστέψτε με, ένας ΠΑΣΟΚος κομματόσκυλο με έναν σοσιαλιστή ΠΑΣΟΚο ιδεολόγο (ναι υπάρχουν και λίγοι τέτοιοι ακόμα που πιστεύουν ότι υπάρχει σωτηρία για τον πολιτικό τους χώρο) έχει διαφορά. Ο δεύτερος είναι συζητήσιμος και κάνει κριτική και αυτοκριτική. Ο πρώτος είναι απλά άβουλος υπάλληλος της χούντας και συνήθως επαγγελματίας ψεύτης και απατεώνας.

Θα μου πείτε ποια η διαφορά ανάμεσα σε έναν ΠΑΣΟΚο κομματόσκυλο από ένα κομματόσκυλο οποιουδήποτε άλλου κόμματος; Απλό: Επαγγελματίας ο ένας, ερασιτέχνης ο άλλος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: