Παρασκευή, Ιουνίου 03, 2011

Εσύ που ήσουν Μίχα;

Ο δημοσιοκάφρος Τάκης Μίχας, κατηγορεί τους Αγανακτισμένους γιατί αντιδρούν. Πως τους κατηγορεί; Τους ρωτάει γιατί δεν αντιδρούσαν όταν οι πολιτικοί κατέστρεφαν την χώρα μοιράζοντας δανεικά για να αγοράσουν ψήφους.

Εσύ ΚΑΘΑΡΜΑ Μίχα που κατηγορείς τον απλό πολίτη που ήσουν όταν γινόντουσαν όλα αυτά; Α... ξέχασα.... έψαχνες τον Μιλόσεβιτς, κατηγορούσες την Ελλάδα για σφαγές και συζητούσες με τον Τσόμσκι. Εσύ Μίχα που έχεις φωνή γιατί δεν ξυπνούσες τον κόσμο; Γιατί κατηγορείς τον απλό κοσμάκη; Έχεις το θράσος κάθαρμα να κατηγορείς εμένα που τα έλεγα; Έχεις το θράσος να κατηγορείς κάποιον που δεν μπορεί να σου απαντήσει; Έχεις το θράσος να κατηγορείς νέα παιδιά που τώρα βγαίνουν στην ζωή;

Ζήτα συγνώμη κάθαρμα, γιατί θα σε πάρουμε και εσένα με τις πέτρες. Βδέλλα της δημοσιογραφίας...

Σημείωση: Ο Μίχας είναι ένας από αυτούς τους προδότες που υποστηρίζουν την ονομασία Μακεδονία για τα Σκόπια. Οπότε λογικό είναι να υποστηρίζει τους προδότες πολιτικούς στην Ελλάδα και να κατηγορεί τους πολίτες της. Δυστυχώς στην Ελλάδα αυτά τα καθάρματα πρέπει να τα ανεχόμαστε γιατί έτσι μας διδάσκει ο πολιτισμός μας. Αλλά να μην νομίζει ότι δεν θα του απαντάμε κιόλας του ζώου... όπως του αξίζει.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο καθένας για να προβάλει το όνομα του λέει ότι μαλακία του κατέβει.