Παρασκευή, Μαρτίου 04, 2011

Ρατσισμός. Τι θέλουν να νομίζετε...


Η παρακάτω εικόνα είναι μία μαλακία και μισή:


Γιατί;

Γιατί οι ισχυροί ΘΕΛΟΥΝ τους εξαθλιωμένους μετανάστες. Θέλουν πολλούς πολλούς μετανάστες ώστε να είναι εξαθλιωμένοι. Ώστε να είμαστε εμείς εξαθλιωμένοι. Ώστε να φοβόμαστε. Τα ΜΜΕξαπάτησης εμφανίζονται "αντιρατσιστικά" και κατακεραυνώνουν τους λίγους πραγματικούς ρατσιστές μαζί με όποιον βλέπει ότι ο μεγάλος αριθμός μεταναστών είναι πρόβλημα. Τους βάζουν όλους μαζί στο ίδιο καζάνι γιατί ΒΟΛΕΥΕΙ τους πλούσιους. Οι πλούσιοι επίσης δεν έχουν κανένα πρόβλημα να λέμε ότι φταίνε εκείνοι αρκεί να μην καταλαβαίνουμε γιατί φταίνε. Τους αρκεί να κάνουμε ακριβώς αυτό που θέλουν νομίζοντας ότι κάνουμε το αντίθετο.

Όχι... δεν μας κλέβουν οι μετανάστες. Εμείς κλέβουμε το μέλλον των δικών μας παιδιών και των δικών τους γιατί είμαστε πρόβατα. Φοβόμαστε να πούμε την αλήθεια για να μην μας παρεξηγήσουν και μας πουν ρατσιστές.

Ρατσιστές είναι αυτοί που έφεραν τους 300 μετανάστες και τους έβαλαν να κάνουν απεργία πείνας για να διαφημιστεί ο ιδεολογικός τους μεσαίωνας που ισοπεδώνει τα πάντα σε θέμα απλής επιβίωσης.

Όλοι έχουν δικαίωμα στην παιδεία, στην εργασία, στην ζωή. Αλλά στην παιδεία που τους ενδιαφέρει και που μπορούν να αφομοιώσουν. Όχι στην παιδεία των πτυχίων ανάλογα με την κομματική ταυτότητα. Στην εργασία που τους αρέσει και τους κάνει, όχι στην καρέκλα για έναν μισθουλάκο βρέξει-χιονίσει χωρίς προοπτική. Στην ζωή με την οικογένειά τους και με τους φίλους τους, όχι στοιβαγμένοι σε κοινόβια υπό την εκμετάλλευση ιδιοκτητών που νοικιάζουν ένα 4άρι χωρίς υδραυλικά για 2000 ευρώ το μήνα σε 30 άτομα.

Μας κλέβουν οι μετανάστες; Εμείς κλέβουμε τους μετανάστες από το μέλλον τους και οι ισχυροί κλέβουν το δικό μας αφήνοντας να νομίζουμε ότι κάτι κάνουμε υπό μία γελοία ιδεολογική ομπρέλα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα το θέμα κατά την άποψή μου είναι πολύ σοβαρό ... Γίνεται αλλοίωση και διασπάτε η συνοχή του κράτους λόγω των μεταναστών (για να είμαι δίκαιος των Λαθρομεταναστών). Αλλά από την άλλη δεν είναι τυχαίο ότι καμία μα καμία κυβέρνηση δεν ασχολήθηκε σοβαρά με αυτό το θέμα , απλά δεν ήθελαν και δεν θέλουνε να ασχοληθούν γιατί κάποιους βολεύει και κάποιοι τους το επιβάλουν ...
Δημήτρης Λάρισα

Vassilis είπε...

Φυσικά και διασπάτε η συνοχή. Αλλά δεν φταίνε οι λαθρομετανάστες. Εμείς φταίμε. Κυβερνήσεις σαν αυτές που υπογράφουν γελοίες συνθήκες ενώ ήμαστε χώρα εισόδου φταίνε...