Σάββατο, Φεβρουαρίου 05, 2011

Τι λέει ο τεράστιος...

«Οι αντιδράσεις αυτών που ξεβολεύονται, επιβεβαιώνουν το βάθος των αλλαγών που προωθούμε και προμηνύουν το βαθμό αποτελεσματικότητάς τους», αναφέρει ο υπουργός Υποδομών και ζητεί από τους πολίτες να κινηθούν με κανόνες, μέσα σε ένα πλαίσιο που συνεπάγεται δικαιώματα και υποχρεώσεις.

Απάντηση vasper: Νιώθω ότι είναι υποχρέωσή μου να χρησιμοποιήσω το δικαίωμά μου να σου πω που να βάλεις τους κανόνες σου...!!! Μαλάκα...

Ο υπουργός Υποδομών ξεκαθαρίζει πως προέχει «η απαξίωση της κοινωνικής αντίληψης του τζαμπατζή», ενώ υποστηρίζει την ανάγκη να υπάρξουν δραστικές αλλαγές οι οποίες μάλιστα, όπως τονίζει, «ξεβολεύουν κάποιους».

Απάντηση vasper: Οι τζαμπατζήδες θα συνεχίσουν να είναι τζαμπατζήδες και θα πληρώνουν παραπάνω οι νομοταγείς πολίτες. Ή έχεις την εντύπωση ΜΑΛΑΚΑ ότι οι τζαμπατζήδες θα φοβηθούν από την αύξηση των εισιτηρίων και θα αρχίσουν να πληρώνουν;

«Δεν πρόκειται ν' αφήσουμε τη χώρα εκτεθειμένη στον κίνδυνο της διεθνούς ανυποληψίας και της περιθωριοποίησης, γιατί εκεί οδηγείται μια χώρα με ταυτότητα ανομίας», λέει χαρακτηριστικά ο κ. Ρέππας.

Απάντηση vasper: HEIL MEIN FüRER!


Δεν υπάρχουν σχόλια: