Δευτέρα, Φεβρουαρίου 14, 2011

Ο πρωθυπουργός δεν ήξερε;

Πηγή: www.primeminister.gr

Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον επικεφαλής του ΔΝΤ, Dominique Strauss-Kahn (έγινε με πρωτοβουλία του επικεφαλής του ΔΝΤ), στον οποίο μετέφερε το μήνυμα της Ελληνικής κυβέρνησης, σχετικά με την απαράδεκτη συμπεριφορά των εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

Ο κ. Strauss-Kahn εξέφρασε την κατανόησή του προς το πνεύμα των επισημάνσεων του Πρωθυπουργού και τον σεβασμό του προς την Ελληνική κυβέρνηση και τον Ελληνικό λαό.

Σχόλιο vasper: Τώρα δηλαδή θέλει να μας πει ότι δεν είχε ιδέα για αυτό που είπαν οι εκπρόσωποι της Τρόικας; Αν είναι έτσι θα πρέπει να παραιτηθεί γιατί δεν κυβερνάει αυτός αλλά κάποιος άλλος... που προφανώς επικαιροποιεί όπως θέλει το μνημόνιο. Από την άλλη, αν ήξερε... πρέπει να αυτοκτονήσει... Επειδή όμως πρόκειται για κοινό ψεύτη, απλά θα το κουκουλώσει όπως μπορεί... ίσως και να παραιτήσει κανέναν Παπακωνσταντίνου... Το πιθανότερο; Θα αγνοήσει τις αντιδράσεις αφού έτσι κι αλλιώς για τα ΜΜΕξαπάτησης δεν υπάρχει και σοβαρό θέμα...

Η δημοκρατία και η αλήθεια σε αυτή τη χώρα έχουν πεθάνει. Και ο Γιωργάκης είναι απλά ο νεκροθάφτης.

1 σχόλιο:

Demelene είπε...

Γιατί μωρέ, έγινε το τηλεφώνημα?

Εγώ τέτοια σκηνικά του κουνάω απειλητικά το δάχτυλο δεν πιστεύω ότι γίνονται