Τρίτη, Φεβρουαρίου 15, 2011

Στο ΠΑΣΟΚ τα έχουν χάσει τελείως;

Φοβερός ο σημερινός Βασικός Σχολιασμός του ΠΑΣΟΚ.

Για να αποδείξουν ότι ο Σαμαράς είχε μιλήσει πρώτος για πώληση ακίνητης περιουσίας του δημοσίου, αντί να αναφέρουν την ίδια την ομιλία του Σαμαρά από το site της Νέας Δημοκρατίας... επειδή δεν έχει την λέξη πώληση, αλλά αξιοποίηση, πήγαν και έφεραν μία ανάλυση  συνεργάτη του Σαμαρά από ένα blog που ευτυχώς περιείχε τις λέξεις που ήθελαν!!!

Απίστευτες ανοησίες...

Ρε ΠΑΣΟΚια; Μήπως μπορείτε να απαντήσετε πως θα φέρουν 50 Δις σε 5 χρόνια, ακίνητα αξίας 50 Δις χωρίς να τα πουλήσετε; Γιατί εμείς αυτή την απορία έχουμε. Όχι πως θα φέρει 50 Δις η αξιοποίηση ακινήτων 400 Δις που λέει η Ν.Δ.!!!

ΠΑΣΟΚια, χωρίς πλάκα: Το πρόβλημα δεν είναι αν θα πουληθούν και μερικά ακίνητα του Δημοσίου. Να πουληθούν. Ειδικά κάτι ακίνητα σαν το Μον Παρνέ που είναι μόνο βάρος όσο κάθονται ανεκμετάλλευτα. Το πρόβλημα είναι ότι η Τρόικα ανακοίνωσε κάτι που εσείς δεν θέλατε να ακουστεί και το χειριστήκατε επικοινωνιακά, γιατί απλά έχετε συνηθίσει στα ψέμματα και στην κοροϊδία. Και στο τέλος.. απλά πάτε να βγείτε από πάνω λέγοντας "μα αυτός το είπε πρώτος..." Σιγά μην βάλετε και τα κλάματα στο τέλος!!!

Πάντως αν θέλετε παίζουμε και εμείς αυτό το παιχνίδι. Διαβάστε από την σελίδα του ΠΑΣΟΚ τι είχε πει το Γενάρη του 2010, το καθυστερημένο που μας φόρτωσαν ως πρωθυπουργό: "Το Δημόσιο διαθέτει ακίνητη περιουσία, η αξία της οποίας υπερβαίνει τα 270 δις – ποσό, που περίπου ισούται με το δημόσιο χρέος της χώρας. Τα ακίνητα αυτά παραμένουν, ως επί το πλείστον, ανεκμετάλλευτα. Για το λόγο αυτό, ξεκινούμε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα, που εφαρμόζεται σε ένα ευρύτατο φάσμα τομέων, όπως μεταφορές, ενέργεια, τηλεπικοινωνίες, ακίνητα, ΔΕΚΟ και τράπεζες, μέσω απευθείας πώλησης, υπογραφής σύμβασης παραχώρησης, δημοσίου διαγωνισμού, ιδιωτικοποιήσεων, στρατηγικών συνεργασιών ή χρηματοοικονομικών εταιρειών συμμετοχικού κεφαλαίου – εταιρειών «holding»."  Ναι... δεν συνδέει "δημόσια γη" με την λέξη πώληση!!! Η Γη ως γνωστών δεν είναι... ακίνητη. Κινείται!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είναι πανικόβλητοι Βασίλη.
Αποκαλύφθηκε η προδοτική τους στάση και προσπαθούν να πετάξουν την λέρα του προδότη από πάνω τους.
Όμως όλοι τους ξέρουμε τί είναι και τί ζημιά προξένησαν στην Ελλάδα.
172 καθάρματα. Με ονοματεπώνυμο.