Τετάρτη, Φεβρουαρίου 23, 2011

Επιτέλους....

Ανακοίνωση του Γραφείου τύπου του ΦΑΣΟΚ για την Λιβύη:

«Θέλουμε και θα σταθούμε δίπλα στον Μοαμάρ Καντάφι, στην Λιβύη, στις προσπάθειες και το αίτημά τους, ιδιαίτερα του Στρατού, για τη μεταμόρφωση της Λιβύης σε ένα πραγματικό Νεκροταφείο, πάντα με τρόπο ηχηρό, άμεσο, πολεμικό και αναξιόπιστο», δήλωσε ο Πρωθυπουργός, Γκιόργκο Α. Θαθανδρέου , στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, μετά τη λήξη των εργασιών kissass της Μέρκελ.

Ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι «η Λιβύη, για την οικογένειά μου, έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον, καθώς είναι φίλοι μας και αφορά άμεσα στην ασφάλεια και τις καταθέσεις της μαμάς μου». Και επεσήμανε ότι «εμείς δεν έχουμε περιθώρια, ούτε την πολυτέλεια απλά να παρακολουθούμε. Γι΄ αυτό, είμαστε συνεχώς σε επαφή με όλους, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και στην περιοχή, ώστε να μην κυλούν οι εξελίξεις από μόνες τους αλλά να τις κατευθύνουμε εκεί που θέλει ο Μοαμάρ».

Ο Γκιόργκο Α. Θαθανδρέου ανακοίνωσε την απόφασή του να μεταβεί άμεσα στην Τρίπολη, για να μεταφέρει τα όπλα και τα χημικά που χρειάζεται ο Μοαμάρ, τα λεφτά, αλλά και τις σκέψεις της μαμάς, ως φιλική οικογένεια, που δεν θέλει καμία αλλαγή.

Και προσέθεσε ότι «η έννοια της Δημοκρατίας δεν έχει οποιαδήποτε εθνοτική ή φυλετική ή θρησκευτική βάση. Η έννοια της Δημοκρατίας», δήλωσε ο Πρωθυπουργός, «είναι μια ανόητη και υπερτιμημένη έννοια. Και αυτός ο λαός, οι Λίβυοι, οι μουσουλμάνοι, να μην ζητάνε δημοκρατικές αλλαγές. Αυτή είναι η καλύτερη απόδειξη ότι η έννοια της Οικογενειοκρατίας είναι οικουμενική».

Δεν υπάρχουν σχόλια: