Τετάρτη, Φεβρουαρίου 23, 2011

Κάνοντας ένα βήμα πίσω...

Μπορεί κάποιος οπαδός... φίλος... μέλος.... τέλος πάντων οτιδήποτε του ΠΑΣΟΚ να μου εξηγήσει πως γίνεται και ο δημοκράτης, "διαβουλευτής" πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργός της Ελλάδας να εφαρμόζει ένα πρόγραμμα στο οποίο κανένας δεν έχει λόγο παρά μόνο οι εντολείς και να επιμένει ότι δεν μπορεί να κάνει αλλιώς... και παρ' όλ' αυτά να πηγαίνουν τα πάντα από το κακό στο χειρότερο και να μην ακούει και κανέναν όταν του λένε να αλλάξει πολιτική; Τι σόι δημοκρατία είναι αυτή;

Τελευταία φορά που θα το πω. Ίσως δεν είναι αργά ακόμη και τώρα να κάνει την υπέρβαση. Δεν πιστεύω ότι θέλει, αλλά μπορεί και να κάνω και λάθος βρε αδελφέ... άνθρωπος είμαι. Τώρα αν δεν μπορεί... ας παραιτηθεί και ας αφήσει άλλους που μπορούν.

Αλλά να αφήσει τα περί υπονομευτών και αναρχικών. Αυτά τα λένε μακελάρηδες σαν τον Καντάφι. Όχι δημοκράτες και δη... σοσιαλιστές!!! Επίσης το να μιλάνε για "πατριωτισμό" και "υποχρέωση" του λαού να ακολουθεί ότι λέει ο ηγέτης γιατί αυτός θα μας σώσει, είναι καθαρά δείγμα απολυταρχίας. Όχι δημοκρατίας. Και εδώ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

λαμογιο ο αριθμος λογαριασμου σε ποια τραπεζα ειναι???να κανουμε μια χορηγια θελουμε!!!!.....ετσι χοντρουλη που σε βλεπω στη φωτο πρεπει να εχεις εθιστει στη μασα και δεν θελουμε να εισαι στερημενος...η πολιτικη ανοιξη δεν δινει τιποτα??τοσα πηρε απο τη siemens!!

Vassilis είπε...

Βάλε τόνους και κεφαλαίά ρε Πασοκίδιο...

Κουραζόμαστε να διαβάζουμε...