Πέμπτη, Φεβρουαρίου 17, 2011

Μπράβο στον Γιώργο...

Τελικά ο πρωθυπουργός απέδειξε ότι είναι και πολύ μάγκας.

Σε δύο κινήσεις απέτρεψε δύο μεγάλες τραγωδίες. Πρώτων την πώληση δημόσιας γης και δεύτερον τα αναδρομικά δημοτικά τέλη σε "τακτοποιημένους", πρώην παράνομους ημιυπαίθριους χώρους.

Στην μία περίπτωση τα είπε στους Τροϊκανούς που τόλμησαν και μίλησαν για πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων 50 ΔΙΣ μέχρι το 2015 εκμεταλλευόμενοι προφανώς το ανέβασμα σχετικού κειμένου που όμως μιλούσε για αξιοποίηση περιουσίας με "αξιοποιήσημη αξία" 50 Δις. Είναι πολύ πιθανών μάλιστα η ύπαρξη αυτού του εγγράφου να είναι δημιούργημα κάποιου κακόβουλου δημόσιου υπαλλήλου, διορισμένου επί Δεξιάς. Τόσο πολύ δε μοιάζει σε ομιλία / πρόταση του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κάποιου Αντώνη, που πολλοί θεωρούν ότι δεν είναι τυχαίο.

Στην δεύτερη τώρα περίπτωση, ένας υφυπουργός έβγαλε μια εγκύκλιο που παρεξηγήθηκε από τα ΜΜΕ και τα δεξιά blogs ως χαράτσι στα κορόιδα... εεε συγνώμη, στους πολίτες που "τακτοποίησαν" τους πρώην παράνομους ημιυπαίθριους χώρους. Εκεί ο Γιώργος, με μια κίνηση ΜΑΤ διέταξε να δείρουν... εεε συγνώμη, να αποσύρουν την διάταξη και πιθανολογείται ότι ο υφυπουργός έχοντας μετανοήσει που έδωσε βήμα στα δεξιά blogs και στα απαισιόδοξα μέσα να χτυπήσουν την σωτήρια κυβέρνηση, θα δώσει την παραίτησή του αργότερα σήμερα.

Τέλος, η έγκριτη και ανεξάρτητη δημοσιογράφος Έλη Στάη, αναμένεται αργότερα σε δελτίο της ΝΕΤ να ξεμπροστιάσει την προφανή ανικανότητα του πρώην υφυπουργού και να εκθειάσει την σοφία, την μεγαλοθυμία και την νομοθετική δεινότητα του Πρωθυπουργού της χώρας.

Τρία Ζήτω για τον μεγάλο Γιώργο...

Υ.Γ. Γιώργο, θέλω να ρίξω ένα χεράκι βάψιμο στο χωλ μου. Μήπως έχεις χρόνο να βοηθήσεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια: