Σάββατο, Ιανουαρίου 08, 2011

Μας γράφουν στα...

Ο Πάγκαλος λέει έκανε Ρεβεγιόν στην σουίτα του King George, με την ευγενική χορηγία του ιδιοκτήτη που χρωστάει στο ΙΚΑ 1,6 εκατομμύρια Ευρώ!!!

Αν αληθεύει αυτό τότε μιλάμε για το μεγαλύτερο σκάνδαλο της πολιτικής ζωής της χώρας. Τι λέει ο κύριος "μαζί τα φάγαμε";

Αλήθεια, πότε ήταν η τελευταία φορά που εσείς κορόιδα (ναι σε εσάς απευθύνομαι που διαβάζετε αυτό το άρθρο) περάσατε δωρεάν μια νύχτα σε σουίτα ξενοδοχείου; Γιατί αν δεν το έχετε κάνει τουλάχιστον μία φορά... τότε με συγχωρείτε, αλλά είστε κορόιδα!!! Και εγώ μαζί σας βέβαια!!!

5 σχόλια:

Demelene είπε...

Δεν ειναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο της πολιτικής ζωής. Σίγουρα από τα εριστικότερα.

Επίσης, αν και δεν συμπαθώ τον Πάγκαλο, προσωπικά θεωρώ πολύ σωστό αυτό που είπε, και η κάθε άρνηση και αναφορά σε τέτοια ζητήματα δείχνει ένα λαο χωρίς ή με επιλεκτική ιστορική μνήμη. Κάθε τέτοιος λαός ιστορικά είναι καταδικασμένος.


Είναι σαν να λες τι πάει στραβά στην Ελλάδα και να φέρνεις σαν αντεπιχείρημα ότι στην Αφρική ....

Vassilis είπε...

Όταν τους τα λέγαμε εμείς μας έλεγαν άλλα. Ε τώρα του γράφω κανονικά στα @@ μου.

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ Demelene:
Για πολλά ο Πάγκαλος έχει δίκιο! Το θέμα όμως είναι δικαιούται να τα λέει ο Πάγκαλος; Αφού, δηλαδή παραδέχεται ότι τα έφαγε μαζί μα κάποιους, ας επιστρέψει αυτά που έφαγε αυτός τουλάχιστον! Αφού παραδέχεται ότι τόσα χρόνια έβγαινε βουλευτής γιατί διώριζαν "κοπρίτες", ας παραδώσει την έδρα που έχει από τους κοπρίτες και τις οικογένειες τους!
Με λίγα λόγια: "Δεν δικαιούται διά να ομιλεί"!
Θα είχαν μια κάποια αξία τα λεγόμενά του,με την έννοια της "εν τη πράξει μεταμέλειας", αν υπέβαλλε την παραίτησή του και ζητούσε έτσι έμπρακτη συγνώμη από τον Ελληνικό Λαό!Τώρα, απλώς τρώει τα κλεμμένα και ρεύεται δημόσια ο βόθρος!

Demelene είπε...

Συμφωνώ απολύτως!

Πάρε όμως το εξής παράδειγμα.
Μια γκόμενα που σε έχει χιλιοκερατώσει το μισοπλανήτη μαθαίνει ότι κεράτωσες και εσύ.
Ποια είναι η πραγματικότητα και τι κάνεις σαν άνθρωπος.
1)Όχι εσύ κεράτωσες περισσότερο άρα εγώ δεν κεράτωσα!
2)Ναι κεράτωσα και εγώ

Και να μην τι μιλάς εσυ μωρή κοίτα τα μούτρα σου πάλι θα πρέπει να διαλέξεις όμως κάποιο από τα δύο.

Εμείς σαν λαός απλά μένουμε στο 1. Η πραγματικότητα μιας δήλωσης δεν αλλάζει επειδή θέλουμε σαν λαός να κρυβόμαστε πίσω από συγκρίσεις.

Vassilis είπε...

Demelene, όταν τα έλεγα εγώ αυτά όμως ήμουν γραφικός και "κολλημένος". Με συγχωρείς, αλλά δεν δέχομαι τίποτα από το παχύδερμο. Μόνο αν κάνει χαρακίρι θα το σκεφτώ. Προς το παρών αυτοί που τους ψήφισαν και αυτοί που τους άφησαν να κυβερνήσουν ξανά θα πρέπει να το σκεφτούν σοβαρά... Εγώ τα είχα πει ότι οι άνθρωποι είναι καταστροφείς και προδότες.

Τώρα αν κάποιος επιλέγει να πιστεύει τα ισοπεδωτικά που λένε τα παχύδερμα και τα τσιράκια τους.. πρόβλημά του. Εγώ δεν δέχομαι κουβέντα. Είναι ζώα, φασιστόμουτρα και πρέπει να φύγουν το δυνατόν γρηγορότερα. Ο Καραμανλής και η δεξιά μπορεί να μην είναι τέλεια, αλλά είναι απείρως καλύτερη από τα ζώα με τα οποία μπλέξαμε. Και δεν δέχομαι ισοπέδωση εδώ. ΕΙΝΑΙ.

Και τελειώνω με την αγαπημένη κλισέ φράση των Αμερικανών: I told you so!!!