Πέμπτη, Ιανουαρίου 27, 2011

Μην ακούτε τίποτα... οι λαθρομετανάστες στην νομική...

Ο Μαντέλης για πλημμέλημα με κλοπή από τον Έλληνα εκατομμυρίων ευρώ. Για να πάρει αυτός 450000 δολάρια πόσα νομίζετε μας χρέωσε η Siemens. Και τι κάνουν τα ΜΜΕξαπάτησης; Α... ασχολούνται με την κατάληψη της Νομικής από μεταφερόμενους λαθρομετανάστες!!! Και τώρα όλοι ασχολούνται μαζί τους!!!

Βολεύει τους πάντες όμως στο σύστημα να συμβαίνει αυτό. Για αυτό το λόγο δεν θα δείτε κανένα κόμμα να λέει κάτι για την εξαπάτηση της κοινής γνώμης.

Ο Μαντέλης είναι κλέφτης αποδεδειγμένα. Πήρε μίζες.
Μην ακούτε τίποτα... οι λαθρομετανάστες στην νομική...

Ο Τσοχατζόπουλος "μάλλον" είναι κλέφτης καθώς πήρε "μάλλον" μίζες και θα ήθελα πολύ να ξέρω πως θα αποπληρώσει δάνειο 800.000 ευρώ για το "σπιτάκι" του. Εμένα γιατί δεν μου δίνουν ούτε 100000 ευρώ δάνειο για ένα δυαράκι; Ούτε εγώ έχω περιουσία όπως δεν έχει και ο Τσοχατζόπουλος!!!
Μην ακούτε τίποτα... οι λαθρομετανάστες στην νομική...

Ο Τσουκάτος λέει πήρε λεφτά και τα πήγε στο κόμμα. Δεν τον έχει καλέσει ούτε καν ο Εισαγγελέας!!!
Μην ακούτε τίποτα... οι λαθρομετανάστες στην νομική...

Ο Πάγκαλος, αυτό το παχύδερμο πού έχουμε αντιπρόεδρο της χούντας παραδέχεται ότι έχει πάρει λεφτά από επιχειρηματίες και τα έχει φέρει στο κόμμα... και δεν κουνιέται φύλλο!!!
Μην ακούτε τίποτα... οι λαθρομετανάστες στην νομική...

Κάποιοι έκαναν συμφωνίες επί Σημίτη να κρύψουν το έλλειμμα της χώρας  και τώρα μας λένε ότι ήταν κοινή πρακτική... αλλά για αυτό το έλλειμμα μας κατηγορεί η Ε.Ε. Και δεν φταίει αυτός που το έκρυψε, ούτε αυτός που το εμφάνισε για να μας πάει στο ΔΝΤ...!!! Όχι... φταίει αυτός που κυβέρνηση ενδιάμεσα και δεν τους έβαλε και τους δύο φυλακή!!!
Μην ακούτε τίποτα... οι λαθρομετανάστες στην νομική...

Εσείς φίλοι μου που διαβάζετε αυτές τις γραμμές παρακαλείστε να μην εξοργιστείτε. Δεν φταίνε αυτοί. Αυτοί την δουλειά τους κάνουν. ΕΜΕΙΣ φταίμε, που δεν έχουμε βγει έξω να τους πάρουμε με τις πέτρες. Που τους αφήνουμε να μας λένε τι είναι σωστό και τι όχι. Που αν χρωστάμε 1 ευρώ σε ΦΠΑ θα πηγαίνουμε αυτόφωρο και στην καλύτερη θα ξεφτιλιζόμαστε, ενώ αυτοί θα τρώνε σε εστιατόρια πρώτης κατηγορίας, καλεσμένοι των φίλων τους επιχειρηματιών (των λαμόγιων επιχειρηματιών γιατί υπάρχουν και σωστοί). Είμαστε ηλίθιοι και άξιοι της μοίρας μας.

Ο Τσίπρας, αυτό το κωλόπαιδο που παίζει τον αρχηγό στο πολυσυλλεκτικό απόκομμα του ΣΥΡΙΖΑ , είπε χθες στην βουλή ότι τον Δεκέμβρη του 2008 είχε γίνει εξέγερση!!! Εξέγερση είναι να καίνε τα μικρομάγαζα και να αφήνουν άθικτα τα εμπορικά κέντρα στα οποία έχουν μετοχές οι βουλευτές; Πλάκα μας κάνει ο ηλίθιος; Εξέγερση θα ήταν να τον είχαν πάρει στο κυνήγι, αυτόν και τους υπόλοιπους από τους 300 που προστατεύει αλλάζοντας κάθε τρεις και λίγο την επικαιρότητα σε... βολικά θέματα. Μεγάλος ρατσιστής ο κοπρίτης αυτός μάλιστα, αφού χρησιμοποιεί τους λαθρομετανάστες για τα σχέδιά του. Αλήθεια, πόσες δουλειές του δημοσίου έχει ο αδελφός του;

Τα λέω λίγο χοντρά; Γιατί, χοντρά δεν είναι αυτά που γίνονται; Μας έχουν αφήσει περιθώριο να αντιδράσουμε; Να ζήσουμε; Σε λίγο θα απαγορεύσουν να έχουμε και κήπους από φόβο μήπως φυτεύουμε καμιά ντομάτα και δεν αγοράζουμε αυτά που θέλουν να μας ταΐζουν. Είμαι σίγουρος ότι θα το εμφανίσουν ωραία... για την προστασία μας, ή την προστασία της πιτσιλωτής αρκούδας... αλλά θα γίνει και αυτό.

Ο κόσμος κυβερνάται από μια ελίτ που έχει υποτακτικούς σαν τον Παπανδρέου. Και οποιοσδήποτε θέλει να κρατήσει λίγο μπόσικα για τον κόσμο, σπιλώνεται και γίνεται εχθρός του κόσμου με άθλιες προπαγάνδες όπως οι περίφημες φωτιές του 2007.

Αναβαθμίζουν λέει την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος!!! Με το πολιτικό έγκλημα που γίνεται μπροστά στα μάτια μας θα ασχοληθεί κανείς; Η θα μείνουμε απλά να φωνάζουμε μέχρι κάποιος να τα πάρει στο κρανίο και να φάει κανέναν από αυτούς; Και δεν μιλάω για "τρομοκράτες" της δεκάρας. Και αυτοί του συστήματος είναι και ας νομίζουν κάτι άλλο.

Πριν από λίγο ρε σεις με πήρε φίλος τηλέφωνο και μου είπε ότι η υπόθεσή του που είχε στο πρωτοδικείο για τα χρωστούμενα 2 ετών από εργοδότη του, γνωστό ΠΑΣΟΚο και φίλο του Τσοχατζόπουλου, κάηκε στην έκρηξη!!! Και πρέπει να ξεκινήσει διαδικασίες από την αρχή!!! Αυτό κατάφεραν οι "τρομοκράτες". Να χτυπήσουν τους άνεργους, τους φτωχούς. Μπράβο ρε κωλόπαιδα... και μου το παίζεται "αντιρρησίες". Μαλάκες είστε. Και δεν πρέπει να σας βάλουν φυλακή. Να σας κουρέψουν πρέπει και να σας βγάλουν στους δρόμους να σας γιουχάρει ο κόσμος, να επαναφέρουν τον νόμο περί τεντιμποϊσμού ειδικά για εσάς!!!

Δεν θέλουν κάποιοι να ακούγονται οι αλήθειες. Πονάνε. Δεν θέλουν γιατί έχουν βολευτεί και το σύστημα θα καταρρεύσει αν ακουστούν όλα όσα πρέπει. Δεν θα μείνει κολυμπιθρόξυλο όρθιο άσχετα με το ποσοστό της ευθύνης. Γιατί όλοι έχουν ευθύνη.

Ο Παπανδρέου μπορεί να είναι ηθικολόγος, αλλά γνωρίζει ότι έχει κάνει υποχωρήσεις για να μην βγει από την πολιτική σκηνή. Γνωρίζει ότι κάποια πράγματα φτάνουν σε αυτόν, όπως οι προμήθειες του C4I. Ακόμα και να μην έχει πάρει λεφτά αυτός, σίγουρα ο φίλος του που πήρε τις μίζες βόλεψε μερικούς ψηφοφόρους ή πλήρωσε κάτι για το κόμμα. Αλλά προς θεού!!! Δεν φταίει ο Γιώργος για τους κλέφτες φίλους του!!! Αντίθετα ο Καραμανλής όμως έφταιγε για το ξενοπήδημα ενός... γραμματέα υπουργείου που τον εκβίαζε ΠΑΣΟΚα συνδικαλίστρια!!!

Τι λέτε; Κάνουν θόρυβο οι λαθρομετανάστες στην Νομική και δεν ακούτε τίποτα; Ψάξτε να βρείτε την είδηση για την Siemens να σπάσετε πλάκα. Η θεματολογία σε όλα τα ΜΜΕ, ψηφιακά και μη είναι οι... "πυρήνες", η "αναδιάρθρωση" και το "άσυλο" (ανιάτων).

Αλήθεια, πότε δούλεψε το άσυλο υπέρ ιδεών; Εγώ ξέρω ότι το αντίθετο συμβαίνει. Κάθε ιδέα πνίγεται ειδικά γιατί δεν δίνει μίζα...!!! Έχουν άσυλο όσοι λένε την αλήθεια; Η μήπως το σύστημα έχει φτιαχτεί έτσι ώστε να προστατεύεται ειδικά από αυτούς;

Οι σημερινοί κυβερνώντες ειδικά δεν ενδιαφέρονται για τον τόπο, για τους κατοίκους ή για την... υστεροφημία τους. Ενδιαφέρονται για την τσέπη τους και την εξουσία. Μας ελέγχουν και όσοι ξεφεύγουν λίγο από τον έλεγχό τους γίνονται γραφικοί και τιμωρούνται ως τέτοιοι.

Τέλος να πω ότι ο Παπανδρέου, η χούντα του και όλα τα υποτακτικά της είναι επικίνδυνα για τον τόπο. Θα βρεθεί κάποιος άξεστος και αγράμματος επαναστάτης να τους διώξει;

Μην ακούτε τίποτα... οι λαθρομετανάστες στην νομική...

1 σχόλιο:

Demelene είπε...

Πέστα μαν, αν και όπως πάντα λίγο μια πλευρά.

Αυτό τον καιρό διαβάζω δόγμα του σοκ. Μια χαρά καταλαβαίνεις το τι συμβαίνει!

Δυστυχώς Βασίλη εσύ και εγώ είμαστε πολύ λίγοι και πέφτουμε πάντα σε ένα τοίχος αδιαφορίας ακόμα και στο επίπεδο του να διαβάσουν να ενημερωθούν. Εγώ γιαυτό έγραψα το ποστ με την Κοινωνική Αφύπνιση.

Δεν έχει σημασία αν ακριβώς αυτό που λες είναι ολόσωστο ή έχει κάποια σκοπιμότητα. Έχει σημασία να κινηθεί ο κόσμος, να αρχίσει να ενημερώνεται μπας και δουλέψει ο μηχανισμός κρίσης του και συνειδητοποιήσει πραγματικά που τον οδηγάνε.

Αλλά όπως σχολιάστηκε στο ποστ μου. Ο κόσμος δεν θέλει να βγει από το Matrix. Ούτε θέλει να μάθει ότι αυτό καταρέει!