Δευτέρα, Ιανουαρίου 17, 2011

Ο Αντιπρόεδρος της Χούντας ξαναχτυπά...

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο δεν είναι για ανήλικους και για ανθρώπους που πάσχουν από καρδιά.

Σε δήλωσή του στην Καθημερινή ο αντιπρόεδρος της Χούντας, το παχύδερμο Πάγκαλος (παρακαλώ κάνε μου μήνυση ρε ζώο γιατί εξασκώ το δημοκρατικό μου δικαίωμα να σε βρίζω επώνυμα), είπε:

"Ο κόσμος ξέρει. Προφανώς κι εγώ ξέρω ανθρώπους που διόριζαν με μανία και από τη Ν.Δ. και από ΠΑΣΟΚ. Μη σας πω ότι ξέρω και ανθρώπους και από τα δύο κόμματα της Αριστεράς που διόριζαν την περίοδο που μετείχαν στην κυβέρνηση Τζαννετάκη. Αλλά δεν είναι δουλειά μου να καρφώνω συναδέλφους μου."

Ξέρει ανθρώπους που έχουν διορίσει, ξέρει ανθρώπους που τα έχουν... φάει, αλλά δουλειά του δεν είναι να... καρφώνει!!!

Κανένας Εισαγγελέας με αρχίδια υπάρχει; Αρχίδια εισαγγελείς μου φαίνεται έχουμε εκτός από αρχίδια πολιτικούς.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο αντιπροεδρος της κυβερνησης ειναι ο μονος που δεν εχει πολιτικο γραφειο!οχι σαν κατι λαμογια που πηγαν σημερα στη σαλονικη για το αγαλμα του ανθρωπου που τσιμεντωσε την αθηνα και ανοιξε το δρομο για την παραδοση της χωρας απο τη χουντα στους πολιτικους!!!του δηθεν εθναρχη που ολη η οικογενεια του ειναι πνιγμενη σε οφ σορ!!!

Vassilis είπε...

Αχαχαχαχαχα... Να και ο εγκάθετος μαλάκας της Ιπποκράτους. Μας είχες λείψει ζώο... που χάθηκες;

Vassilis είπε...

Α και που είσαι, μαλάκα ΠΑΣΟΚε, μάλλον εσύ αναδρομικά ξεχνάς την ιστορία, όπως θέλει η Διαμαντοπούλου. Ο Καραμανλής ήταν που αγνόησε τις αντιδράσεις ηλίθιων όπως ο παπούς του καθηστερημένου σου και έφτιαξε κεντρικές λεωφόρους, και όχι.. τσιμέντα που ήθελε ο γέρος σας που έφερε την χούντα. Ο Καραμανλής έφτιαξε την χώρα μαλάκα και οι Παπανδρέου την κατέστρεψαν.

Ανώνυμος είπε...

Πάντα θα υπάρχουν οι μαλάκες που θα πιστεύουν στον πάγκαλο. Μην χαλιέσαι Βασίλη, εδώ θεωρούν τον ζαβό της μαργαρίτας διάνοια, στον πάγκαλο θα κολλήσουν!

Ανώνυμος είπε...

Vassilis μας ξανάρθε και ο γελωτοποιός της παρέας.
Απο το να μή γράφει κανένας τίποτα ας γράφει αυτός.