Δευτέρα, Ιανουαρίου 03, 2011

Νέο έτος με αυξήσεις αγαθών, μειώσεις μισθών, μούδιασμα και παράνοια.

Καλή χρονιά να έχουμε. Αν μπορούμε.

Πάντα προτιμούσα να είμαι αισιόδοξος. Αυτή η "κυβέρνηση" όμως το κάνει πολύ δύσκολο. Μάλιστα η γελοιότητά τους δεν έχει όρια. Προσπαθούν να αποδείξουν ότι αυτά που έλεγαν πριν είναι τα ίδια με αυτά που λένε και κάνουν τώρα, και όσα δεν είναι... τους πονάνε και τα κάνουν αναγκαστικά!!!  Και φυσικά σύμμαχό τους έχουν τα πουλημένα ΜΜΕξαπάτησης που σιγοντάρουν την δικτατορία τους με μεγάλα οικονομικά ανταλλάγματα.

Μάλιστα αυτές τις μέρες ακούω και συνέχεια το "δεν ήμασταν και καλύτερα επί Καραμανλή" από φίλους και γνωστούς που ήταν και είναι "απολιτίκ". Μα καλά... από που βγάζουν αυτό το συμπέρασμα; Απλό: Από τις κραυγές των ΜΜΕ όταν ήταν στην εξουσία η "επάρατη" δεξιά σε σχέση με την ηρεμία και την παγωμάρα στα κατά πολύ χειρότερα γεγονότα τώρα.

Δυστυχώς έχουν περάσει όλες οι μεγάλες προπαγάνδες του ΠΑΣΟΚ. Και εμείς οι δεξιοί που ξέρουμε την πραγματικότητα δεν πείθουμε κανέναν γιατί απλά δεν θέλει κανένας να ασχοληθεί. Τα έχουν παρατήσει όλοι. Σου λέει και δίκιο να έχεις, δεν με νοιάζει. Δεν θα καλυτερέψει η ζωή μας. Δεν θα μας έρθει πίσω το δώρο που κόπηκε, ούτε θα πέσει η ανεργία αν κάνω την προσπάθεια να σκεφτώ αυτά που μου λες. Μούδιασμα...

Και σαν κερασάκι στην τούρτα έχουμε τις επιθέσεις του κοπρίτη αντιπροέδρου της χούντας (κάθαρμα Πάγκαλε εσύ έπρεπε να φας ξύλο), τις ανοησίες του Καρχιμάκη, τις κωλοτούμπες του Χυτήρη και τις αντιδράσεις των Συνδικαλιστών που ταλαιπωρούν τον κόσμο ενώ από πίσω έχουν συμφωνήσει για τα κεκτημένα τους με την χούντα του ΠΑΣΟΚ και έχουν πουλήσει τους εργαζόμενους.

Πως μπορεί κάποιος σε αυτό το κλίμα να είναι αισιόδοξος; Εγώ για το μόνο που είμαι αισιόδοξος είναι ότι οι άλλες χώρες τις Ευρώπης που έχουν προβλήματα σαν τα δικά μας θα παραδειγματιστούν και θα ακολουθήσουν άλλη πορεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: