Παρασκευή, Δεκεμβρίου 24, 2010

ΠΑΣΟΚ: Γιατί λιποτάκτησε η Ν.Δ.;

Να θυμίσουμε στα ζώα του ΠΑΣΟΚ ότι δεν ψήφιζαν ΚΑΜΙΑ θεσμική αλλαγή που έπρεπε να γίνει, ότι έβαζαν λιτούς και δεμένους να τις σταματήσουν, ότι έλεγαν ανοικτά ότι δεν θα ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ώστε να προκαλέσουν εκλογές... ότι υπόσχονταν τα πάντα στους πάντες ενώ η Ν.Δ. τους έλεγε την πραγματικότητα, ότι είχαμε δύο δύσκολα χρόνια μπροστά μας...

Οπότε καλά θα κάνουν να βγάλουν τον σκασμό από το επίσημο κόμμα προδοσίας της χώρας, το ΠΑΣΟΚ, και ή να φύγουν και να μας αφήσουν ήσυχους ή να δουλέψουν. Γιατί προς το παρών το μόνο που έχουν κάνει είναι να κατακλέψουν τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους.

Το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση έκανε, όχι μόνο τα ανάποδα από αυτά που υποσχόταν, αλλά και από αυτά που έλεγε ότι πίστευε. Μιλούσε για την ύφεση στην αγορά από το πάγωμα μισθών και υποσχόταν αυξήσεις στα όρια του πληθωρισμού (τότε 1%) και τι έκανε; Έφερε την ύφεση με μειώσεις μισθών, αυξήσεις φόρων και με πληθωρισμό 5%!!!  Πόσο γελοίοι δηλαδή μπορεί να είναι; Και έχουμε και τον Βασιλάκη Καΐλα της κυβέρνησης, τον Λοβέρδο ο οποίος μας λέει ότι θα ψήφιζε τον προϋπολογισμό ακόμα και να ήταν απλός βουλευτής γιατί έχει ανάγκη η χώρα!!! Έχε χάρη κύριε Λοβέρδο που αύριο είναι Χριστούγεννα γιατί αλλιώς θα σου έριχνα καμία... Παναγία!!!

Χρόνια πολλά...!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δε λιποτακτησε η νδ απλα θελησε να χονεψει τη μασα της 5ετιας!!!μολις πεινασουν τα γαλαζια ληγουρια βουρ για καρεκλες, επιτροπες ταξιδια και παντελονιασμα!!!!εντω μεταξυ ειναι κατι αθλια υποκειμενα που ασχολουνται με κοσκωταδες πακετα ντελορ μεσογειακα εσπα καλαμποκια...τι ζωα ρε κυκλοφορουνε γαμωτο!!πω πω ρε φιλε !!!εμεις τους λεγαμε οτι ειτε θα ανοιξουν κελια ειτε θα πεσουν μπουνιδια ειτε θα φυγουν απο τη χωρα!!εδω θα μαστε να τα βλεπουμε!!

Vassilis είπε...

Να ο εκπρόσωπος της Ιπποκράτους. Τι κάνεις ρε μεγάλε; Που χάθηκες; Χρόνια πολλά...!!!