Δευτέρα, Δεκεμβρίου 06, 2010

Αν έκλεινε το κέντρο η "κακιά" δεξιά για 24 ώρες...

Φαντάζεστε τις αντιδράσεις που θα υπήρχαν αν κυβέρνηση της δεξιάς επιχειρούσε να κλείσει το κέντρο για 24 ώρες;

Ορυμαγδός δηλώσεων και κατηγορίες για "ακροδεξιά σύνδρομα", για παράδοση του κέντρου σε Χρυσαυγίτες, για αστυνομία που υπακούει στον... Παπαδόπουλο και άλλα αντίστοιχα και φαιδρά.

Θυμάστε πως το 2008, η εν ψυχρό δολοφονία του μικρού Αλέξανδρου προκάλεσε τις αντιδράσεις των προοδευτικών έτσι; Ένας ηλίθιος αστυνομικός που τον χρέωσαν μάλιστα στην δεξιά ενώ ήταν διορισμένος επί ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα, σκότωσε ένα παιδάκι, και για αυτό έφταιγε προσωπικά ο Καραμανλής... και όχι αυτός που τον γαλούχησε... Όχι αυτός που άλλαξε τους κανόνες και στην αστυνομία έμπαινε κάθε καρυδιάς καρύδι...

Αντίθετα, ο θάνατος τεσσάρων συμπολιτών μας (ο ένας μάλιστα αγέννητος) επί Γεωργίου Β' Παπανδρέου Γ' δεν άνοιξε ούτε... μύτη... και δεν έφταιγε κανείς. Ούτε καν τα ζώα που υπό τις οδηγίες γνωστού "αντιεξουσιαστή" έριξαν τις μολότοφ. Μέχρι σήμερα μάλιστα κανείς δεν έχει συλληφθεί για τις τέσσερις αυτές δολοφονίες.

Τα παιδαρέλια με τις κατσαρόλες τα έχουν πιάσει όλα όμως. Ευτυχώς!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πέστα Βασίλη σήμερα πάλι μας έκλεισαν το κέντρο για το κωλόπαιδο, άδικα ισόβια έφαγε ο Κορκονέας γιατί πυροβόλησε σε άμυνα πάλι ικανοποιημένοι δέν έμειναν.