Παρασκευή, Νοεμβρίου 19, 2010

Η συνωμοσία του Βατοπεδίου κατέρρευσε...

3 πρώην υπουργούς της Ν.Δ. για.... απιστία επειδή υπέγραψαν ως όφειλαν υπηρεσιακά έγγραφα έστειλαν στην δικαιοσύνη οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα με λάθος κατηγορίες έτσι όπως συντάχθηκε το κατηγορητήριο μετά την ψηφοφορία!!! Τους δικούς τους υπουργούς που υπέγραψαν αντίστοιχες αποφάσεις βέβαια τους αθώωσαν από το πόρισμα. Λογικό.

Πάνω από όλα όμως... δεν τόλμησαν να αγγίξουν τους Βουλγαράκη και Ρουσόπουλο. Για αυτούς δεν έγινε όλη η φασαρία υποτίθεται; Για αυτούς δεν έπεσε η κυβέρνηση Καραμανλή; Και τώρα τολμάνε και το ξεπερνάνε με μια... ψηφοφορία; Αν ήμουν στην θέση του Βουλγαράκη και του Ρουσόπουλου θα ΑΠΑΙΤΟΥΣΑ δικαιοσύνη. Θα ζητούσα να αποδείξω στα δικαστήρια την αθωότητά μου ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία. Τα ΠΑΣΟΚια όμως δεν φοράνε παντελόνια και δεν θα δώσουν τέτοια δυνατότητα στους δύο αυτούς πολιτικούς και το ξέρουν και οι ίδιοι. Η ρετσινιά τους φτάνει. ΠΑΣΟΚια=ΓΚΕΜΠΕΛΣ.

ΠΑΣΟΚος στο blog του λέει στα σχόλια ότι "δεν άνοιξαν οι λογαριασμοί" πράγμα που είναι φυσικά ψέμα. Οι λογαριασμοί άνοιξαν δύο φορές και δεν βρέθηκε κάτι μεμπτό. Όχι μόνο αυτό, αλλά όταν του το ανέφερα, τα μάσησε και μίλησε για λογαριασμούς offshore!!! Έλα όμως που η μόνη offshore με την οποία είχε σχέση ο Βουλγαράκης ήταν αυτή του πεθερού του (!!! συγγένεια με offshore έχετε ξανακούσει;)  που έκλεισε το 2002!!! Δηλαδή 2 χρόνια πριν γίνει κυβέρνηση η Ν.Δ. Μια άλλη offshore για την οποία κατηγορούσαν τον Βουλγαράκη αποδείχτηκε ότι ήταν πρώτου ξαδέλφου του Τσοχατζόπουλου!!! Δηλαδή σύμφωνα με τους κανόνες συγγένειας, εδώ μιλάμε και για εξ'αίματος συγγένεια με offshore.

Το μεγάλο γλέντι όμως δεν έχει αρχίσει ακόμα. Η εξεταστική της Siemens θα κλείσει χωρίς να γίνει κάτι, χωρίς να βρεθεί ούτε ένας ένοχος εντός Ελλάδος και φυσικά δεν θα υπάρξει αποκάλυψη της αλήθειας. Φρόντισαν για αυτό. Φυσικά μην περιμένετε ούτε εξεταστική για την οικονομία. Μετά τις αποκαλύψεις ότι μπήκαμε στην ΟΝΕ με πλαστά στοιχεία, στοιχεία που απέκρυπταν οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και πήγαν να τα ρίξουν στην Νέα Δημοκρατία... δεν τους συμφέρει.

Φυσικά δεν πρόκειται να ακούσετε τίποτα για αυτά από τα ΠΑΣΟΚικά ΜΜΕξαπάτησης. Ούτε κουβέντα. Κάτι λίγα θα πουν και θα τα ξεχάσουν τελείως. Ε μην προκαλούν και προβλήματα στην λαοπρόβλητη κυβέρνηση του 20%!!!

Προσωπικά να ευχαριστήσω τους βλάκες που δεν ψήφισαν (ούτε καν λευκό) και άφησαν την κυβέρνηση να νομίζει ότι έχει την ανοχή τους. Και μην διαμαρτυρηθείτε. Είχατε την ευκαιρία να το κάνετε στην κάλπη. Μετά... είστε απλά άσφαιροι.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Βασίλη συγχαρητήρια. Βρήκες τον πιο σωστό χαρακτηρισμό, για τους δήθεν απογοητευμένους ΝΔκράτες που δεν ψήφισαν, τους αγανακτησμένους πασόκους, που έδωσαν ψήφο ανοχής δια της απουσίας τους. Άσφαιροι δημοσιουπαλληλίσκοι, υπηρέτες του καταστροφικού συστήματος πασόκ.
Αννίβας

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Βασίλη. Σαν εσένα αν έχουμε προπαγανδιστές δεν βλέπω να μπαίνει στη Βουλή η Ν.Δ. στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές. Συνωμοσία το Βατοπαίδι αγόρη μου. Τότε γιατί έφυγε ο Καραμανλής από τη Βουλή για να μη γίνει προανακρητική και την έκλεισε για να παραγραφούν τα εγκλήματα. Συνωμοσία λοιπόν. Τρομάρα σου. Μόνο η Ντόρα διαφώνησε, όπως και σε άλλα αλλά δεν μπορούσε να μηλήσει τότε. Θα μηλήσει και θα βγουν τα ντοκουμέντα. Μη βιάζεσαι.