Τετάρτη, Νοεμβρίου 03, 2010

Μα γιατί δεν θέλετε;

Το παράπονό του εκφράζει ο πρωθυπουργός της χώρας προς την Ν.Δ.. Μετά από μέρες κατηγοριών ότι προκαλεί πολιτική αστάθεια, με αποτέλεσμα να ανεβαίνουν τα spread (ναι και για αυτό η Ν.Δ. φταίει), χτες από τα Γιάννενα είπε ότι η Ν.Δ. "δεν έχει καν το θάρρος να πει, αν έτσι πιστεύει, «φύγετε, γιατί καταστρέφετε τη χώρα»".

Όπα... μισό λεπτό... ρε Γιώργο, για ξαναγύρνα το λίγο πίσω!!! Εσύ ρε δεν έλεγες ότι η Ν.Δ. θέλει να προκαλέσει εκλογές και για αυτό προκαλεί πολιτική αστάθεια με την "αντιμνημονιακή" ψήφο; Τώρα την κατηγορείς ότι... δεν θέλει να προκαλέσει εκλογές;

Τελικά για πες μας τι θέλεις; Να γίνουν εκλογές ή να μην γίνουν; Γιατί η Ν.Δ. αυτό που σου λέει είναι απλό και μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Πρέπει να αλλάξεις πολιτική. Οι εκλογές αυτή τη στιγμή θα έκαναν ζημιά στον τόπο. Δεν θέλουμε τις καρέκλες ΡΕ. Τόσο δύσκολο σου είναι να το καταλάβεις; Θέλουμε να αλλάξεις πολιτική. ΑΝ όμως δεν θέλεις να αλλάξεις και θέλεις απλά να φύγεις... ε τι να σου πούμε. Φύγε!!!

2 σχόλια:

aggelos είπε...

http://www.e-typos.com/content.aspx?cid=14450&catid=7


"ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ συμβαίνει; Απλά, όταν ο πρωθυπουργός βρίσκεται στο εξωτερικό έχει άλλον «αέρα». Οσοι φοβόντουσαν ότι θα χάσουν τα δάνειά τους τον χτυπούν στον ώμο και του λένε: «Μπράβο, Γιώργο. Τέτοιον prime minister δεν είχε ποτέ η Ελλάς». Κι έρχεται πίσω, ως φουσκωμένο γαλί, και του λένε οι Ελληνες: «Αμάν, Γιώργο, δεν αντέχουμε άλλο». Οπότε και εκείνος θύμωσε με την απύθμενη αγνωμοσύνη. Αυτός, ένας συνομιλητής της Μέρκελ, του Σαρκοζί, ακόμη και του Ομπάμα, να δέχεται την άρνηση των Ψωροκωσταίων; Θα κάνει λοιπόν εκλογές ως τον Μάρτη για να μας δείξει αυτός! Διότι, ως γνωστόν, όταν θυμώνει ο Αγάς κόβει… "

Greekx είπε...

Γ. Παπανδρέου: «Δεν θα κυβερνώ υπό ομηρεία» – Το παραλήρημα του Παπανδρέου στα Γιάννενα
http://news-gr.com/?p=10903