Πέμπτη, Οκτωβρίου 14, 2010

Ο σεβασμός κερδίζεται. Δεν χαρίζεται.

Σε μία χώρα όπου το κράτος θεωρεί τον πολίτη φοροφυγά, διεφθαρμένο, κλέφτη και του φορτώνει συνέχεια φόρους και πρόστιμα, λογικό είναι η αντίδραση να ξεκινάει από τους απλούστερους νόμους. Έτσι και εμείς, ως κλασσικοί Ελληναράδες σε ποιον νόμο θα αντιδράσουμε; Στην απαγόρευση καπνίσματος φυσικά...

Προς τους καπνιστές: Δεν έχω κάτι εναντίον σας, αλλά όσοι δεν θέλουν την εφαρμογή αυτού του νόμου είναι ζώα με περικεφαλαία.

Πράγματι το κράτος δεν φροντίζει για τους πολίτες του. Αλλά αυτός ο νόμος αποτελεί εξαίρεση και πρέπει να εφαρμοστεί. Όσοι δεν θέλουν, να πάνε να πνιγούν.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ώρες μας καραφλιάζεις με τις τοποθετήσεις σου, να πάνε να πνιγούν οι καπνιστές επειδή δέν είσαι καπνιστής εσύ άν σε πώ τώρα φασίστα θα παρεξηγηθείς. Μέχρι και το καθυστερημένο σου υποστηρίζεις για το θέμα επειδή σε βολεύει εσένα, ποιός σε παίρνει στα σοβαρά μετά;
Όχι φίλε εγώ είμαι καπνιστής αλλά δέν το βλέπω το θέμα απο εγωιστική σκοπιά όπως εσύ. Η απαγόρευση του καπνίσματος είναι ότι πιό καταστροφικό για την αγορά και την οικονομία γι'αυτό ειδικά τώρα που βρίσκεται σε τεράστια κάμψη δέν θα έπρεπε να γίνει. Άν έκανε καλό θα συμφωνούσα και εγώ στην απαγόρευση του καπνίσματος άν και καπνιστής.
Το λέει όλος ο κόσμος αυτό το πράγμα όχι εγώ συμφωνείς εσύ σε κάτι που κάνει ζημιά στην οικονομία της χώρας σου. Kάνει τόση ζημιά που υπάρχει κίνδυνος κάποια στιγμή να σου κοστίσει μιά σύνταξη παραπάνω.

Vassilis είπε...

Αν δεν σέβεσαι τον μη καπνιστή είσαι εσύ φασίστας και όχι αυτός που σου το λέει.

Κατάλαβες; Αν όχι τότε εσύ κοίτα το δάχτυλο!!!

Όσο για τις μαλακίες με την ζημιά στην χώρα... τι να σου πω. Καπνιστής είσαι και δεν θα καταλάβεις τι ζημιά σου έχει κάνει στον εγκέφαλο!!!

Κάπνιζε εσύ δίπλα σε παιδάκια για να μην κάνεις ζημιά στην οικονομία!!!

Ε ρε κάτι άτομα...