Τρίτη, Οκτωβρίου 05, 2010

Ε... όχι και εξελίσσεται!!!

Δήλωση του Αντώνη Σαμαρά: "Είναι μία κυβέρνηση επικίνδυνη, που εξελίσσεται στην χειρότερη της τελευταίας 30ετίας"

Εγώ δεν αντέχω να μην σχολιάσω: Αντώνη... τι θέλεις να μας κάνει για να γίνει η χειρότερη;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΕΙΠΕ

Περί σχετικών πιέσεων ώστε δεθεί η χώρα μας με τα δεσμά του Δ.Ν.Τ. και έτσι να αποφευχθεί η κατάρρευση της ευρωζώνης είχαμε ήδη πληροφορηθεί από τα γαλλικά και τα αλλά πρακτορεία ειδήσεων μισούνταν των δεκεμβριανών του 2008.
Αλλά τι ήταν πραγματικά η προδοτική παράδοση της πατρίδας μας στο ΔΝΤ.
Ήταν μια ευκαιρία να αρχίσει από την Ελλάδα ο κανιβαλισμός των εργασιακών συνταξιοδοτικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων
Και κατόπιν να επακολουθήσει η υπόλοιπη Ευρώπη ,
περικόπτοντας τα αντίστοιχα δικαιώματα στα κατά τόπους κράτη ,
κάθε φορά που γινόταν αυτό εφικτό στην χώρα μας .
Μια αρχή δηλαδή ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ για να πάει όλη η Ευρώπη εκεί που ήθελε η παγκόσμια διακυβέρνηση
Παραμύθι δηλαδή το χρέος και το έλλειμμα .
Παραμύθι που κατάφεραν να μας σφηνώσουν στο μυαλό μέσω του τρίτου φύλου της ενημέρωσης .
Απλώς έπρεπε να κάνουν από κάπου την αρχή , ένα μέλος της Ευρώπης απ’οπου θα άρχιζε ο πειραματισμός της επιβολής μέτρων .
Που δεν θα τους πολύπειραζε η οποιαδήποτε καταστροφική συνέπεια γιατί ούτε εργοστάσια είχαν εδώ για φοβηθούν , μα ούτε είχαν και καμία δική τους σοβαρή επένδυση .
Όσο για πληθυσμό νάνε καλά οι προδότες βουλευτές της νουδουλας του σύριζα και του πασοκ και από παπαντρελληνες πια βρωμάει ο τόπος.
Τώρα με την απάτη του ΔΝΤ περί αδυναμίας πληρωμών τα σλόγκαν καρατζαφυρερ περί αδυναμίας πληρωμής μισθών και συντάξεων καθώς και άλλες τέτοιες κουτοπονηριές η αλήθεια έχει 180 μοίρες αντίθετη πορεία

ΤΟ ΔΝΤ ΕΙΧΕ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΑΠ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΘΥΜΑ ΓΙΑ TO ΝΑ ΞΕΔΙΨΑΣΕΙ .

ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΚΔΙΔΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ 9 προς 1 ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ 1 προς 20 Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ 1 ΠΡΟΣ 30

ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΝΤ ΜΙΑ ΕΠΙΤΑΓΗ 1.000 ΕΥΡΩ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΡΗΤΑ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟΚΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΑΛΛΩΝ 900 ΕΥΡΩ .
ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ money as dept ΣΤΟ YouTube

ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ
ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ


http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artid=357999&dt=02/10/2010


ΝΑΟΜΙ ΚΛΑΪΝ

«Σώσατε το ΔΝΤ από τη χρεοκοπία»


«Γιατί το κοστούμι του ΔΝΤ δεν προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε χώρας και είναι ίδιο για όλες;» ήταν μία από τις ερωτήσεις προς την κυρία Κλάιν. «Πραγματικάδεν μπορώ να σας δώσω ξεκάθαρη απάντηση» παραδέχεται με μια μικρή δόση ενοχής. «Είναι απορίας άξιο πώς δεν κατάλαβαν ας πούμε ότι, καθώς η Ελλάδα δεν μπορούσε να προχωρήσει σε υποτίμηση, ο πληθωρισμός λογικά θα ανέβαινε.Υπάρχει επίσης και κάτι άλλο» προσθέτει. «Μετά το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης το 2008,οι περισσότεροι ανέμεναν ότι το ΔΝΤ θα άλλαζε μυαλά. Περιμέναμε ότι το ευρωπαϊκό μοντέλο θα υπερίσχυε του αμερικανικού.Τώρα γιατί δεν έγινε κάτι τέτοιοπαραμένει άγνωστο.Ισως οι άνθρωποι του ΔΝΤ να έχουν πέσει όλα αυτά τα χρόνια σε μια ιδεολογική παγίδα».

Ωστόσο, όπως εξηγεί η κυρία Κλάιν, μετά και την εμπειρία της Αργεντινής, «το ΔΝΤ ήταν έτοιμο κυριολεκτικά να χρεοκοπήσει,τόσο ιδεολογικά όσο και χρηματικά. Σε αυτό είχε βοηθήσει και η οικονομική κρίση μετά το 2008. Μην ξεχνάτε ότι το ΔΝΤ είχε αναγκαστεί να πουλήσει ακόμη και χρυσό από τα αποθέματά του. Και βέβαιαη εικόνα του στον αναπτυσσόμενο κόσμο ήταν τόσο κακή που οι ηγεσίες των χωρών αυτών δεν ήθελαν να το δουν μπροστά τους». «Τώρα όμως» επισημαίνει «το ΔΝΤ βρήκε μια νέα “αγορά”:την Ευρώπη.Κατά έναν περίεργο τρόπο,σώσατε το ΔΝΤ από τη χρεοκοπία».