Παρασκευή, Οκτωβρίου 29, 2010

Η αποσταθεροποίηση προκαλείται από... ποιον;

Ο πρωθυπουργός έχει βαλθεί να μας τρελάνει.

Βγαίνει την μία μέρα και λέει ότι οι εκλογές είναι αυτοδιοικητικές. Βγαίνει μετά από λίγες εβδομάδες και λέει ότι έχουν πολιτικό μήνυμα αλλά είναι κυρίως αυτοδιοικητικές και ξαφνικά βγαίνει και λέει είναι πολιτικές και αν δεν μας ψηφίσετε θα έχετε αποσταθεροποιήσει την... χώρα!!!

Η αντίδραση της αντιπολίτευσης δεν έχει καμία μα καμία σημασία, καθώς η "κυβέρνηση" του ΠΑΣΟΚ έχει καλυμμένες όλες τις πλευρές. Τα μισά ΠΑΣΟΚικά ΜΜΕξαπάτησης και τα παπαγαλάκια τους στο διαδίκτυο λένε ότι ο Σαμαράς δεν τολμάει να ζητήσει εκλογές γιατί φοβάται και δεν έχει πρόγραμμα, τα άλλα μισά λένε ότι ο Σαμαράς είναι που αποσταθεροποιεί τη χώρα κάνοντας την ψήφο "αντιμνημονιακή" για να προκαλέσει εκλογές και η ίδια η "κυβέρνηση" λέει "να μην τολμήσει ο Σαμαράς να ερμηνεύσει το μήνυμα των εκλογών γιατί θα προκαλέσει αποσταθεροποίηση"!!!

Στην πραγματικότητα ο κύριος Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ έχει πανικοβληθεί. Βλέπει ότι δεν μπορεί να τα καταφέρει, αλλά έχει εγκλωβιστεί και στην πολιτική που ακολουθεί. 

Δεν μπορώ να καταλάβω αν πράγματι είναι τόσο ανόητοι ώστε να μην έχουν καταλάβει ότι πρέπει να αλλάξουν πολιτική ή αν απλά είναι ανίκανοι να το κάνουν ακόμα και αν το καταλαβαίνουν γιατί έχουν δώσει άλλου είδους υποσχέσεις.

Δυστυχώς, σήμερα, ο μεγαλύτερος εχθρός της χώρας είναι η "κυβέρνησή" της. Ελπίζω να μην είναι όμως αργά να το καταλάβει και να αλλάξει πολιτική. 

Για όσους ΠΑΣΟΚους μάλιστα δεν το έχουν καταλάβει, θα επαναλάβω αυτό: Δεν μας ενδιαφέρει ΠΟΙΟΣ θα εφαρμόσει την πολιτική εξόδου από την κρίση. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η πολιτική αυτή να είναι σωστή και να οδηγεί πράγματι έξω από την κρίση. Αντίθετα το ΠΑΣΟΚ μέχρι τώρα φαίνεται να ενδιαφέρεται μόνο για το ποιος!!! Αυτό είναι και το επικίνδυνο. Δεν έχει καταλάβει ότι η κρίση βαθαίνει με την πολιτική του.

Ο πρωθυπουργός μίλησε προχθές για πολιτική αποσταθεροποίηση και για πιθανότητα εκλογών και ξαφνικά ανέβηκαν τα spread. Δεν φταίει ο Σαμαράς ή η... Παπαρήγα για αυτό. Ο ίδιος φταίει και οι άσχετοι σύμβουλοί του. 

Η διαχείριση της εξουσίας κύριοι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι αυτοσκοπός. Η χώρα θέλει ισχυρή κυβέρνηση, αλλά πάνω από όλα θέλει σωστή πολιτική... Μια ισχυρή κυβέρνηση δεν σημαίνει ότι δεν κάνει λάθη, αλλά θα πρέπει να καταλαβαίνει πότε τα κάνει και θα πρέπει να προσπαθεί να τα διορθώσει. Εσείς έχετε τα κότσια να το κάνετε αυτό; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: