Τετάρτη, Οκτωβρίου 27, 2010

Γιατί νομίζετε ότι δεν θα γίνουν εκλογές;

1. Γιατί θα νικήσει το ΠΑΣΟΚ
2. Γιατί δεν τις θέλει η αντιπολίτευση
3. Γιατί η κυβέρνηση είναι υπεύθυνη και έχει δουλειά να κάνει
4. Γιατί υπάρχει ισχυρή πλειοψηφία στην βουλή
5. Γιατί δεν θέλει το Δ.Ν.Τ. που κυβερνά πραγματικά.

Όσοι διαλέξατε το 5... κερδίσατε!!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οταν άκουσα για την διακαναλική του ΓΑΠ χάρηκα γιατί φαντάστηκα τα μαργαριτάρια που θα πετούσε και όπως και έγινε.Μάλιστα ένιωσα και πιο ικανοποιημένος όταν εξέφρασε τον εκβιασμό με τις πρόωρες εκλογές με το σκεπτικό ότι ήρθε η ώρα να ξεφορτωθούμε την πράσινη χούντα καθώς οι Έλληνες αντιδρούν όταν τους απαγορεύεις πράγματα.
Μετά όμως ήρθε για ακόμη μια φορά η σφαλιάρα από τη ΝΔ,μετά αυτή της 4ης Οκτωμβρίου.Δεν βγήκε ένας να πει ΝΑΙ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.Κότα και ο Αντώνης λοιπόν και το χειρότερο επιβεβαίωση για ακόμη μια φορά της μακράν καλύτερης επικοινωνιακής ομάδας του πασοκ σε σχέση με τους κοιμισμένους της ΝΔ.
Κρίμα.
Απογοήτευση για ακόμη μια φορά.

Vassilis είπε...

Από την Ν.Δ. δεν έχει νόημα να ζητήσουν εκλογές. Επίσης δεν πρόκειται να γίνουν εκλογές εκτός αν θέλουμε αμέσως μετά να βγούμε από το ευρώ, να τυπώσουμε δραχμούλα και να χρεοκοπήσουμε. Το θέμα είναι να καταλάβει η χούντα του ΠΑΣΟΚ και να αλλάξει κατεύθυνση. Τώρα αν θέλει και να κάνει εκλογές... έχει και το πεπόνι και το μαχαίρι.

Ανώνυμος είπε...

Μα ο Σαμαράς βγήκε και είπε ότι δεν είναι οπαδός της πολιτικής του ώριμου φρούτου.Τότε τί περιμένει?
Το πασοκ να διαλύσει ότι υπάρχει όρθιο?
Αλλωστε το να χρεωκοπήσουμε και βγούμε από το ευρω το υπονοεί το ΓΑΠ στη διακαναλική και με'αυτό μας εκβιάζει.Εμείς τι κάνουμε?Συμφωνούμε και υποκύπτουμε στους πράσινους προδότες?
Σα να μην μας τα λες καλά Βασίλη!!!!!!!

Vassilis είπε...

Συμφωνούμε με τους ΠΑΣΟΚους γιατί δεν μπορούμε να προκαλέσουμε εκλογές;

Το σίγουρο είναι ότι το ΠΑΣΟΚ θα πάθει πανωλεθρία στις τοπικές εκλογές. Αλλά οι εκλογές δεν είναι εθνικές. Που σημαίνει ότι αν δεν θέλει να πέσει από μόνο του δεν θα πέσει.

Αν είναι να πέσει μόνο και μόνο για να έχουμε σοβαρότερα προβλήματα, αλλά να αισθανόμαστε καλά ως... αντιπασόκοι... δεν το θέλω.

Αυτό που θέλω είναι ή να αλλάξει πορεία το ΠΑΣΟΚ ή ακόμα καλύτερα να διαφανεί δυνατότητα κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας με ισχυρή πλειοψηφία. Αν δεν γίνει ένα από τα δύο, είμαστε χαμένοι ότι και να λέμε.

Από κει και πέρα φυσικά και δεν υποκύπτουμε στους εκβιασμούς του Γιωργάκη. Αν νομίζει ότι έχει τα κότσια ας πάει σε εκλογές...

Εδώ δυστυχώς έχουμε μία loose-loose κατάσταση, εκτός αν όλο το σύμπαν συνωμοτήσει υπέρ μας. Δεν μπορώ να είμαι αισιόδοξος όμως γνωρίζοντας τον μέσο Έλληνα.