Πέμπτη, Οκτωβρίου 21, 2010

Πριν δεν ήταν έντονα...

Άκουσα το πρωί δημοσιογράφο, από αυτούς που δουλεύουν στα ΠΑΣΟΚοκάναλα (λες και υπάρχουν άλλου είδους κανάλια) να λέει ότι είναι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να υπάρξει άλλο βάρος στους μισθωτούς και τους συνταξιούχους λόγω της δέσμευσης του Πρωθυπουργού!!!

Όταν του θύμισε ο συνομιλητής του ότι όλες οι δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού είχαν το αντίθετο αποτέλεσμα τι είπε ο ΠΑΣΟΚογράφος; Ότι αυτή τη φορά δεν είναι το ίδιο καθώς  η δέσμευση ήταν... έντονη!!!

Τώρα τι συμβαίνει; Θα σας πω... Ο Γιώργος πήρε παράταση μέχρι τις 15 Νοεμβρίου για το έλλειμμα του 2009, οπότε και θα αναγκαστεί να σκεφτεί για τα νέα μέτρα που ΦΥΣΙΚΑ θα πλήξουν πρώτα τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους. Αυτοί είναι οι εύκολοι στόχοι εξάλλου. Τότε όμως θα έχουν γίνει ήδη οι εκλογές και έτσι δεν θα φάει τόσο μαύρισμα όσο αν δινόντουσαν τα στοιχεία στις 22 Οκτωβρίου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πασοκαναλα ειναι αυτα με τα ρουσοπουλακια και τα κοπροσκυλα που μας πρηζανε με τις μεταρυθμισεις και την επανυδριση του καραμανλη, που γουρλωναν τα ματια και μιλουσαν για το μεσαιο χωρο, για τον δηθεν εθναρχη που τσιμεντωσε την αθηνα και την λαικη δεξια του τραγακη και του κογιοτ-ζαγοριτη???που μας δουλευανε οτι το μονο που δεν εκανε καλα ηταν οι τομες και οι επιταχυνδη του εργου???ποιου εργου???την απραξια και τα ψευτικα στοιχεια που μας οδηγησανε στο δντ???

Ανώνυμος είπε...

καθε βδομαδα στηνανε και εναν ανδριαντα του δηθεν εθναρχη, στην ερτ ολο αφιερωματα ειχανε!!!για θυμησου το βασιλη χιωτη, τον βλαχο πρωι πρωι, την κοραη, τον κουβαρα, τον κοττακη, τον καρκαγιαννη, τον παναγοπουλο, τα φερεφωνα κλειτου, γαβρα, λυριτζη,οικονομου και σπυρακη!!!ο αυτιας επι σημιτη καθε βδομαδα γυρναγε στις λαικες και εδειχνε αγγουρια και μπανανες!!επι νδ ουτε μια φορα δεν πηγε!!μερα παρα μερα μας πρηζανε τα ουμπαλα με το καρναβαλι τον ψωμιαδη!!!

Vassilis είπε...

Ρε Πασόκια, δεν πάτε να μάθετε πρώτα να γράφετε Ελληνικά; Πληρώνουν Πακιστανούς από την Ιπποκράτους να γράφουν; Μπα... αυτοί είναι εξυπνότεροι από τον μέσο ΠΑΣΟΚο... σίγουρα.