Κυριακή, Οκτωβρίου 17, 2010

Σχετικά με το κάπνισμα...

Επειδή υπάρχει πραγματικά θέμα με τους καπνιστές, και δεν μπορούμε λέει (καπνιστής) να τους απαγορεύσουμε έτσι ξαφνικά το κάπνισμα παντού... προτείνω μία λύση συμβιβαστική. Εναλλάξ απαγόρευση και άδεια καπνίσματος.

100 χρόνια μπορούσαν να καπνίζουν ελεύθερα, 100 χρόνια θα μπορούμε εμείς οι μη καπνιστές να αναπνεύσουμε ελεύθερα. Τα 100 χρόνια μας ξεκινάνε από σήμερα!!!

ΦΑΤΕ ΤΗΝ...!!!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τέτοιο μίσος;;

Vassilis είπε...

Πράγματι. Γιατί οι καπνιστές τέτοιο μίσος απέναντι στους μη καπνιστές;

Ανώνυμος είπε...

To αντιστροφο εννοουσα.Ευχαριστώ πολύ.

Vassilis είπε...

Το αντίστροφο δεν ισχύει. Εσείς προς το παρόν μπορείτε να καπνίζετε παντού. Ε φίλε... άσε και εμάς τους μη καπνιστές να έχουμε κάπου την αναπνοή μας. ΕΣΥ μπορείς να μην καπνίσεις σε κλειστό χώρο. Εμείς δεν μπορούμε να κρατήσουμε την αναπνοή μας.

Αν θέλετε να καπνίζετε σε κλειστούς χώρους, μπορείτε και στα σπίτια σας, και σε λέσχες που μπορείτε να δημιουργήσετε άνετα.

Μην επιμένεις γιατί θα επανέλθω με χαρακτηρισμούς... και θα έχω απόλυτο δίκιο. Με τους καπνιστές που με σέβονται δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.

Ανώνυμος είπε...

ειναι φασιστικα και τα δυο!!το ποιο σωστο ειναι να υπαρχουν καταστηματα καπνιστων και μη καπνιστων ωστε να γνωριζει ο καθενας τι θα συναντησει και να κανει τα κουμαντα του!!μιλαω για διασκεδαση!!στους επαγγελματικους χωρους νοσοκομεια αεροδρομια πλοια κ.λ.π πληρης απαγορευση εννοειται!!

Vassilis είπε...

Μονά ζυγά τότε στα μαγαζιά. Αλλά ποιος αποφασίζει ποιο μαγαζί είναι και ποιο όχι καπνιστών; Εσύ ή οι μαγαζάτορες;

Το λες φυσικά γιατί οι μαγαζάτορες επιλέγουν να επιτρέπουν το κάπνισμα.

Αυτό όμως είναι κουτοπονηριά, δεν είναι επιχείρημα.

Επιχείρημα είναι ότι το κάπνισμα ΔΕΝ μπορεί να επιβάλλεται. Και όταν καπνίζεις δίπλα μου ή δίπλα στο παιδί σου σε κλειστό χώρο το... επιβάλεις!!!