Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 13, 2010

Ακροδεξιό παπούτσι...

Σύμφωνα με τους συνωμοσιολόγους τους ΠΑΣΟΚ, το παπούτσι δεν το πέταξε ο συγκεκριμένος που συνέλαβαν γιατί ήθελε να το πετάξει... αλλά γιατί του το επέβαλαν ακροδεξιοί συνωμότες σε συνεργασία με το BBC.

Έχουμε λοιπόν αποκλειστικές πληροφορίες από τον έτερο έγκυρο συνωμοσιολόγο, κύριο Λιακόπουλο, στην συνωμοσία αυτή ήταν και οι ΕΛ, τα νεφελίμ και άλλες σκοτεινές δυνάμεις όπως ο Κάμπινετ Μαν και ο Πουλ Μαν που δεν θέλουν να μείνει στην εξουσία το καθυστερημένο... και προσπαθούν να τον ρίξουν με πυρηνικά παπούτσια.

Περιμένουμε σύντομα την απομαγνητοφώνηση των αποδείξεων (ακούγονται οι άναρθρες κραυγές των Ελοχίμ) ενώ στην συνωμοσία φημολογείται ότι συμμετείχε και ο διαχειριστής της πολυκατοικίας του πρώτου ξαδέλφου ενός απολυμένου stage...

Μείνετε συντονισμένοι στο ΟΥΦΟ FM για τις εξελίξεις...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βασίλη γιατί δέν πήγαινες εσύ ρέ μεγάλε να πετάξεις στο καθυστερημένο το παπούτσι? Κώλωσες την τελευταία στιγμή? Κρίμα με απογοήτευσες σε νόμιζα για γενναίο.

Vassilis είπε...

Δεν είχα παπούτσι που να θέλω να ξεφορτωθώ...

Ανώνυμος είπε...

Μήν γίνεσαι τόσο γραφικός με τέτοιες αναρτήσεις αφού ο ίδιος με τον στόμα του είπε οτι είναι βαλτός απο το BBC δέν μπορείς να αλλάξεις την πραγματικότητα. Τον παρακολούθησε εκατομμύρια κόσμος που έχει πιά διαμορφώσει την γνώμη του, καλύτερα να την κάνεις λοιπόν με ελαφρά πηδηματάκια απο το θέμα με το παπούτσι δέν σε συμφέρει.

Vassilis είπε...

Ναι... βαλτός από το BBC ήταν...

Μην γίνεσαι μαλάκας ΠΑΣΟΚε. Εσύ είσαι το ζώο εδώ. Όχι αυτός που διαφήμισε το παπούτσι που πέταξε στο καθυστερημένο σου...

ΓΚΕΓΚΕ μαλάκα;

Vassilis είπε...

Μόνο κάνε μου μια χάρη. Αποφασίστε τελικά αν τον έβαλε το BBC ή αν τον έβαλαν ακροδεξιοί...