Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 29, 2010

Χούντα και με την βούλα...

Διαβάζω στον Skai.gr:
"Φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών θα αντιμετωπίζει όποιος, ενώ τελεί υπό επίταξη, αρνείται να συμμορφωθεί, ή παραλείπει να εκτελέσει τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την επίταξη."

Συγχαρητήρια στα ΠΑΣΟΚια. Τώρα πλέον είστε Χούντα και επίσημα. Όποιος δεν κάνει ότι του λέτε θα πηγαίνει φυλακή. Μήπως να ανοίξετε και την Μακρόνησο; Γιατί δεν νομίζω ότι θα σας φτάσουν οι φυλακές!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τοση Δημοκρατια ειχαμε να δουμε απο την εποχη της ΧΟΥΝΤΑΣ.ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ,ΤΟΝ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΤΟΥ.ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΜΠΑΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ,ΣΑΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ.ΜΑΓΚΕΣ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ ΜΠΗΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΑΟΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ.ΕΝΑΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ.ΚΑΙ ΣΥ ΒΑΣΙΛΗ ΧΩΣΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΜΗΝ ΚΟΛΩΝΕΙΣ.