Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 09, 2010

Ανευθυνότητα ή βλακεία;

Ο υπουργός Οικονομικών και μέγας Βεζίρης του Δ.Ν.Τ. δήλωσε το εξής καταπληκτικό: "Δεν πρέπει να φοβάται κανείς πλέον τα ελληνικά ομόλογα". Τι πάει να πει... πλέον; Δηλαδή έπρεπε να τα φοβούνται πριν; Άλλα μας λέγατε. Τώρα τι ομολογείτε; Ότι στήσατε όλη αυτή την ιστορία για να πάμε στο Δ.Ν.Τ. και να φάτε τα λεφτά του κοσμάκι με τις τράπεζες, Ελληνικές και ξένες; Αυτό μας λέτε;

Όταν κύριε υπουργέ βάζατε τον πρωθυπουργό να λέει ότι οι Έλληνες είναι απατεώνες κάνατε ζημιά στην χώρα. Μέχρι τότε δανειζόμασταν με πολύ χαμηλά επιτόκια... Όμως κύριε υπουργέ, με δική σας ευθύνη και του πρωθυπουργού φοβίσατε τους επενδυτές και βοηθήσατε να ξεθαρρέψουν οι κερδοσκόποι.

Πραγματικά χρωστάτε μια απάντηση. Αυτά τα κάνατε από ανευθυνότητα, βλακεία ή έχετε άλλους σκοπούς;

2 σχόλια:

aggelos είπε...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_10/09/2010_414498


εξαιρετικο αρθρθο του λυγερου για την ανικανοτητα του γαπ να κανει αναπτυξη.
και την επερχομενη κοινωνικη εκρηξη..

aggelos είπε...

http://www.e-typos.com/content.aspx?cid=12355&catid=7


"Παλιό κορυφαίο στέλεχος του γραφείου Α. Παπανδρέου αφηγείτο πριν από καιρό σε δημοσιογράφους ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου έλεγε πως ο Γιώργος διέθετε μία μοναδική ικανότητα: Μπορούσε να πείσει και να συστήσει μεγάλες επιτροπές «σοφών» προκειμένου να μην υπάρξει κανένα αποτέλεσμα. Κι αν υπήρχε περίπτωση να υπάρξει, εν τέλει, κάποιο αποτέλεσμα, τότε επενέβαινε με μια καινούργια «ιδέα» ώστε να το… διαλύσει. "