Τρίτη, Σεπτεμβρίου 21, 2010

Τα τρομοκρατημένα παπαγαλάκια του διαδικτύου...

Δεκάδες αναρτήσεις από τα γνωστά παπαγαλάκια της Ιπποκράτους στο διαδίκτυο... Τρομοκρατήθηκαν από την εμφάνιση Σαμαρά και προσπαθούν να πάρουν κάποια... ρεβάνς. Κάνουν κοπτοραπτική σε δηλώσεις από την δεκαετία του... 80!!! Σε λίγο θα αρχίσουν να ράβουν και λέξεις μεταξύ τους για να βγει το νόημα που θέλουν...

Φαίνεται ότι δεν τους φτάνει η κυριαρχία στα ΜΜΕξαπάτησης πλέον. Το έχουν καταλάβει ότι το διαδίκτυο έχει μεγάλη δύναμη και ο κόσμος που το χρησιμοποιεί για ενημέρωση είναι κατά μέσο όρο εξυπνότερος από αυτούς που παρακολουθούν μόνο τα στημένα δελτία ειδήσεων ή διαβάζουν τις εφημερίδες των μεγαλοεργολάβων/εμπόρων όπλων.

Τι λένε; Ότι το χρέος ανέβηκε 120 ΔΙΣ, όχι 80 που έλεγε ο Σαμαράς. Μα ο Σαμαράς δεν χρέωσε στο ΠΑΣΟΚ όλο το χρέος. Τα υπόλοιπα 40 ΔΙΣ είναι ελλείμματα των προϋπολογισμών. Δεν μας παρέδωσαν μηδενικό έλλειμμα, αλλά δεν θα φορτώσουμε και στον Σημίτη ελλείμματα περιόδου που δεν κυβερνούσε. ΟΜΩΣ αν δεν είχε παραδώσει 70 ΔΙΣ ευρώ υποχρεώσεις δεν θα ήμασταν και σε αυτό το σημείο σήμερα. Έτσι; Εκτός αν στο ΠΑΣΟΚ δεν ξέρουν να μετράνε!!!

Τολμάνε και επαναλαμβάνουν την ανοησία με τις 800000 προσλήψεις (τις κάνουν τώρα 622000). Μετράνε δηλαδή τις... ανανεώσεις των συμβάσεων κάθε χρόνο ανθρώπων που προσελήφθησαν επί... Σημίτη!!! 1 άτομο που ΗΔΗ εργαζόταν στο δημόσιο...6 ανανεώσεις!!!  Δηλαδή ο Σημίτης σύμφωνα με την καταμέτρηση μας είχε παραδώσει κράτος με... 140χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους και εμείς προσλάβαμε.... 622χιλιάδες και μάλιστα... γαλάζιους; Η ανεργία θα πρέπει να είχε πάει τότε στο -10%, όχι στο 7% που ήταν, ή να είχε αδειάσει ο ιδιωτικός τομέας!!!

Δεν έχουν επιχειρήματα στην ουσία και προσπαθούν με κολπάκια και εκμεταλλευόμενοι την άγνοια του κόσμου να παραπληροφορήσουν. Μόνο που στο διαδίκτυο δεν είναι τόσο εύκολο. Περιμένω βέβαια σύντομα να ξανακλείσουν τα ΠΑΣΟΚικά blogs τα σχόλιά τους, γιατί δεν τους παίρνει... Για να δούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: