Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 10, 2010

Ήρθαμε για δουλειά...

Ο πρωθυπουργός δικαιολόγησε την μετακίνηση και των 48 μελών του υπουργικού συμβουλίου στην Θεσσαλονίκη λέγοντας ότι "ήρθαμε για δουλειά".

Δεν αμφιβάλω ότι μας δουλεύετε κύριε Παπανδρέου...

Όμως... μην μας περνάτε και για μαλάκες. Μπορούσατε κάλλιστα να βάλετε μία μεγάλη τηλεόραση, σαν αυτές που έχετε στο Μαξίμου για... τηλεδιασκέψεις (ναι... ναι... υπάρχει τέτοιο πράμα εν έτη 2010) και να  γλιτώσουμε δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Γιατί δεν μπορώ να καταλάβω ΤΙ είδους δουλειά θα κάνουν ΟΛΑ τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου στην Θεσσαλονίκη.

Να το ξέρετε πάντως ότι σας την έχουνε στημένη. Εκατοντάδες bloggers βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη και αποθανατίζουν τους υπουργούς, αναπληρωτές υπουργούς, υφυπουργούς και τους εκατοντάδες παρατρεχάμενους να μπεκροπίνουν και να διασκεδάζουν μέχρι πρωίας. Οπότε φροντίστε να στέλνετε τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου να σκάβουν νωρίς το πρωί στο Μετρό!!! Με σηκωμένα τα μανίκια!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Βασιλακη καταλαβε μαλλον το απροσαρμοστο οτι η κυβερνηση του ειναι για τα μπαζα και τους εκλεισε ολους σε μια αποθηκη με τουΒλα.Προσεξε το πλανο οταν μιλαει ο καθυστερημενος.Το μεγαλο τουβλο αναμεσα στα αλλα.