Τρίτη, Σεπτεμβρίου 14, 2010

Σε λίγες μέρες οι αρμοδιότητες για τις επενδύσεις...

Το λένε έτσι απλά. Δεν έχουν κάνει καμία μα καμία προετοιμασία. Λογικό... 2 και μισή το βράδυ που καταλήγεις στα ονόματα των υπουργείων (ώστε να μην μοιάζουν με τα ονόματα που είχαν επί Ν.Δ.) σιγά μην σκεφτείς και πως θα μοιραστούν οι αρμοδιότητες για τον σημαντικότερο τομέα!!!

Είναι ερασιτέχνες. Μία κυβέρνηση που δρα από την μία ως Χούντα και από την άλλη ως Μη Κυβερνητική Οργάνωση με οργάνωση... περιπτέρου!!! Ο πρωθυπουργός έχει καλύτερα πράγματα να κάνει προφανώς, όπως ταξιδάκια για ανούσιες ομιλίες. Ο αντιπρόεδρος έχει αρμοδιότητες που είναι συγκεκριμένες αλλά κανένας δεν μας λέει ποιες είναι. Οι υπουργοί έχουν υπουργεία που ακόμα δεν έχουν στελέχη και χαρτοφυλάκια που δεν έχουν οριστεί ή γνωρίζουν ότι αλλάζουν χέρια... και όλα αυτά στην χειρότερη οικονομική συγκυρία. Ασυνεννοησία, ανοησία και άγιος ο θεός!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

λαμογια σημερα εχει γενεθλια και το κογιοτ ο ζαγοριτης!!ο γιος του απολυθηκε απο φανταρος??ρε σε τι χωρα ζουσαμε γαμωτο?ειχε αποψη και ο ζαγοριτης!!ακου να δεις!!φοβερες μορφες μας κουμανταρανε τα τελευταια χρονια!!ο κουρασμενος,ο σουφλιας με τα τσαμικα στις αυλες των εργολαβων, ο ρουσοπουλος και ο σιουφας με τις βιλιτσες, ο γιδοβοσκος τραγακης , αυτη η λουλου ο χατζηδακης, και το κογιοτ ο ζαγοριτης!!!γι αυτο μας ειχαν πρωτοσελιδα οι ξενες εφημεριδεες!

Vassilis είπε...

Καλά, μιλάμε εκεί στο ΠΑΣΟΚ είστε ή μεγάλα κορόιδα ή απλά βλαμμένα.

Βίλες ρε μαλακισμένο απέκτησαν όλοι οι Σοσιαλήσταρχοι που σε κυβερνάνε τώρα. Και τις απέκτησαν τρώγοντας τα λεφτά σου ΜΑΛΑΚΑ...

Φάε τώρα παντεσπάνι να χορτάσεις πούστη... χαχαχαχαχαχα