Κυριακή, Σεπτεμβρίου 19, 2010

Αποδυναμώνοντας την ανυπαρξία...

Στην εφημερίδα ΠΑΡΟΝ υπάρχει ένα άρθρο που μιλάει για επιχείρηση αποδυνάμωσης του Σαμαρά.

Τι αποδυνάμωση; Ποιανού πράγματος; Είδατε ειδήσεις; Στον ΑΝΤΕΝΝΑ χτες, με το που έφτασε να λέει για τα ψέμματα του ΠΑΣΟΚ διέκοψαν την ομιλία και έκαναν... ρεπορτάζ με περίληψη!!! Μετά πήγαν στον... καρκίνο του τραχήλου. Μας έχουν γραμμένους στον τράχηλό τους!!!

Είναι δυνατόν να σκιζόμαστε στην Νέα Δημοκρατία για να ενημερώσουμε... ποιους; Μεταξύ μας;

Η Ν.Δ. πρέπει να κάνει κάτι σύντομα. Διαφορετικά πάει η δεξιά. Θα γίνουμε 3 κομματάκια του 7-10% που δεν συνεργάζονται μεταξύ τους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Σαμαράς δέν έχει καμιά τύχη στην ΝΔ λόγω παρελθόντος δηλαδή 1993 αυτό είναι σίγουρο. Είναι αδύνατο άνθρωπος που έριξε κυβέρνηση ΝΔ να τον βγάλουν πρωθυπουργό με την ΝΔ, το πώς βγήκε αρχηγός είναι άλλο θέμα.
Σε αυτό αυτή την στιγμή δέν φταίει ο Σαμαράς δόλωμα είδε και τσίμπησε. Φταίει ο Καραμανλής που τον έκανε αρχηγό μόνο για να τον χρησιμοποιήσει σάν μέσο για να επανέλθει ο ίδιος σάν σωτήρας. Για να ικανοποιήσει δηλαδή τις προσωπικές του φιλοδοξίες ο Καραμανλής έθαψε ένα ολόκληρο κόμμα, μιά ολόκληρη παράταξη έναν ολόκληρο λαό. Θα μπορούσε να διαλέξει έναν άλλον οποιονδήποτε όχι απαραίτητα την Ντόρα αλλά προτίμησε ειδικά τον Σαμαρά για να έχουν σίγουρη επιτυχία τα σχέδια του. Αυτή είναι η πραγματικότητα δυστυχώς Βασίλη.

Vassilis είπε...

Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι αρχηγικό κόμμα.

Το πρόβλημα επικοινωνίας είναι παλαιό και γνωστό.