Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 02, 2010

Τέρμα το φτηνό πετρέλαιο θέρμανσης. Αυτό πως το δικαιολογούν τα ΠΑΣΟΚια;

Άλλο ένα βήμα προς τον Σοσιαλισμό, η Βαρβαρότητα. Καταργούν την έκπτωση φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης. Τώρα θα πρέπει τα γεροντάκια, ή να τρέχουν να βρουν τα δικαιολογητικά για να τους επιστρέψουν τον φόρο (ναι... καλά) ή να πεθαίνουν από το κρύο. Τους έκοψαν ήδη και τα δώρα... οπότε τα λεφτά για το πετρέλαιο πάνε. Τώρα πρέπει να βάλουν και άλλα από την τσέπη τους για τον φόρο θέρμανσης!!!

Πότε θα αρχίσει η περίοδος κυνηγιού του ΠΑΣΟΚου; Αν και έτσι όπως το πάνε δεν βλέπω κανέναν να τολμάει να δηλώσει ΠΑΣΟΚ... Μόνο ανώνυμα και στα μουλωχτά. Ήδη μου είπαν ότι ο φίλος μου ο Κρόγιας στην Ξάνθη αποφεύγει να κυκλοφορεί....

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δε μου λες ρε Βασίλη, τι στο διάολο έκανε καλό αυτός ο ηλίθιος που ψήφισαν τα μαλακιστήρια για πρωθυπουργό; ‘Έστω και ένα θετικό με τον καριόλη που μας φόρτωσαν στις πλάτες τα ζαβά που πιστεύουν πως είναι και σοσιαλιστές! Σοσιαλισμό της μαλακίας και του νεοπλουτισμού, του ατελείωτου κομματισμού, της αρπαχτής και της βλακείας! Τέρμα οι φιλοσοφίες και προσεκτική προσέγγιση, το κυριλέ, και ηρεμία! Σπάσιμο, βία και όπου βγει. Έτσι κι αλλιώς καταδικασμένοι είμαστε, θα φοβηθεί ο βρεγμένος την βροχή; Φωτιά και τσεκούρι, όπου μας δοθεί η ευκαιρία. Να πάνε να γαμηθούνε τα πράσινα πουστρόσκυλα του καθυστερημένου!

Vassilis είπε...

Έκανε καλό στους ΜΗ Έλληνες. Έκανε καλό στις τσέπες των μεγαλοεργολάβων/εμπόρων όπλων. Έκανε καλό σε αυτούς που καθοδηγούν το 90% του λαού που έχουν βασικά IQ ραδικιού...

Ανώνυμος είπε...

Ας μήν ήταν τόσο ΜΑΑΑΑΑΛΑΑΑΑΑΑΚΑΑΑΑΑΣ ο Καραμανλής για να μήν γινόταν πρωθυπουργός, και εσείς που τόσα χρόνια τον θεωρούσατε έναν μοναδικό και αναντικατάστατο.

Vassilis είπε...

Οι μαλακίες σας είναι αναντικατάστατες ΠΑΣΟΚε. Δίνουν πολύ γέλιο. Τώρα βέβαια δεν ξέρω αν ζει ο πατέρας σου και η μάνα σου να καμαρώσουν το καθυστερημένο που ψήφισες, αλλά και να ζουν, σε λίγο θα πεθάνουν τις πείνας για να πληρωθούν οι εξοπλισμοί ΜΑΛΑΚΑ!!!