Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 29, 2010

Τα πράσινα παπαγαλάκια, το Βατοπέδι και οι εχθροί της εθνοσωτήριας κυβέρνησης...

Έχουν ξεσαλώσει τα παπαγαλάκια της Ιπποκράτους. Δεν τους βγαίνει το Βατοπέδι, δεν τους βγαίνει η φορολογία, δεν τους βγαίνουν οι εισπράξεις και άρχισαν τις επιθέσεις. Τους φταίει ο Αλαφούζος για το ΣΚΑΙ που έκανε γνωστές τις 6 διαφορετικές γνωμοδοτήσεις για μη ύπαρξη ζημιάς του δημοσίου από το Βατοπέδι (ναι ακόμα και η τελευταία μιλάει για "πιθανή ζημιά" που όμως δεν βρίσκεται εκεί που ερευνούσαν αυτοί που έγραψαν την γνωμοδότηση !!!???)  . Τους φταίει ο Λαζόπουλος γιατί επιτίθεται στις βλακείες του Παπανδρέου.... του φταίει ο Σαμαράς γιατί τους χαλάει την σούπα της σωτηρίας επειδή υπόσχεται περισσότερα από την εθνοσωτήρια κυβέρνησή τους...

Το Βατοπέδι είναι σκάνδαλο τελικά; Φυσικά και είναι. Είναι σκάνδαλο η δημιουργία σκανδάλου και η χρησιμοποίησή του για να ρίξουν την Νέα Δημοκρατία και να αρπάξουν την εξουσία οι δωσίλογοι και προδότες του ΠΑΣΟΚ. Δημιουργήθηκε για να απαλλοτριώσουν ότι έχει μείνει όρθιο σε αυτή τη χώρα και να την καταστρέψουν. Έμπαινε φαίνεται εμπόδιο  στα σχέδια για την... παγκόσμια διακυβέρνηση που ζητάει το καθυστερημένο που μας φόρτωσαν για πρωθυπουργό.

Όποιος λοιπόν σήμερα μιλάει ενάντια στο μνημόνιο (που δεν διάβασαν οι ίδιοι οι ΠΑΣΟΚοι) είναι... ακροδεξιός και θέλει το κακό της χώρας. Όποιος μιλάει για τις βλακείες που κάνει ο Γιωργάκης είναι όργανο της... κακιάς Δεξιάς. Ακόμα και ο Λαζόπουλος!!! Είναι εχθροί του... έθνους!!!

Τολμάνε και φορτώνουν τους διορισμούς δημοσίων υπαλλήλων στην Νέα Δημοκρατία με δηλώσεις του παχύδερμου αντιπροέδρου της Χούντας και του εκπροσώπου της. Και όμως... όλο σχεδόν το δημόσιο ΠΑΣΟΚοκρατείται. Η ΕΡΤ έχει 90% Πασόκους, στην ΑΔΕΔΥ και στην ΓΣΕΕ τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ είναι κατά πολύ μεγαλύτερα της Ν.Δ., σε όλους τους δημόσιους συνδικαλιστικούς φορείς συμβαίνει το ίδιο. Και όμως... η Ν.Δ. διόρισε!!!

Τολμούν να φορτώσουν το έλλειμμα και το χρέος της χώρας στην Ν.Δ. αγνοώντας ότι παρέδωσαν 70 ΔΙΣ υποχρεώσεις γραμμένες στα έτη 2005 έως 2009 από τον Σημίτη και έλλειμμα 8%. Λένε "μα το χρέος ανέβηκε άλλα 40 ΔΙΣ". Ναι ρε ζώα... το έλλειμμα δεν μηδενίστηκε!!! Είχαμε και έλλειμμα τα 5μιση χρόνια που κυβερνούσε η Ν.Δ.!!!

Προσπαθούν να βρουν σε δηλώσεις στελεχών της Ν.Δ. αντικρουόμενες απόψεις για το έλλειμμα όταν όλοι λένε ότι άλλο το μνημόνιο που υπέγραψε το ΠΑΣΟΚ (χωρίς να το διαβάσει) και άλλο τι θα μπορούσαμε να υπογράψουμε ως μνημόνιο. Αν η χώρα χρειαζόταν κάτι δεν ήταν αυτό που υπέγραψαν.  Έχει φανεί. Αυτό λένε όλοι στην Ν.Δ. Το ΠΑΣΟΚ όμως κολλάει στην λέξη μνημόνιο για να κάνει την προπαγάνδα του.

Πόσοι έχουν μάθει ότι τα έξοδα για το μνημόνιο που τα πληρώνουμε εμείς είναι 400 εκατομμύρια ευρώ; Όσα δηλαδή πήραν από τις συντάξεις το 2010!!!

Στο ΠΑΣΟΚ όταν δεν τους βγαίνουν τα νούμερα παίζουν με τις λέξεις... τα νούμερα!!! Μηδενικά είναι, αλλά και το μηδενικό... νούμερο είναι.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εχω κατι οικοπεδα στον εβρο που 8 μηνες ειναι σκεπασμενο με νερα απο το πλυμηρισμενο ποταμι!!!θελεις περατζακι να το ανταλλαξουμε με το σπιτι σου στο χωριο???εχω εναν δικηγορο και εναν συμβολαιογραφο σαινι!!τα εξοδα δικα μου!!!δεν νομιζω να βγεις χαμενος!!!αφου δεν εχασε το δημοσιο συμφωνα με τον κουρασμενο με τις ανταλλαγες ετσι δε θα χασεις καισυ!

Vassilis είπε...

Λέγε ότι θέλεις ΠΑΣΟΚολαμόγιο. Το σκάνδαλο είναι ότι σου πήρανε τα λεφτά για να πληρώσουν το δάνειο και να βγάλει η οικογένεια Παπανδρέου και οι φίλοι της από τα CDS,

Φάε τώρα παντεσπάνι ζώο...