Τρίτη, Σεπτεμβρίου 28, 2010

Η μεσογειακή διατροφή θα μας σώσει...

Παιδιά τον παρεξηγήσαμε τον Γιώργο. Όταν έλεγε για την Μεσογειακή διατροφή που θα εξάγουμε με αποτέλεσμα να τον κοροϊδεύουν οι δημοσιογράφοι του Bloomberg εννοούσε ότι η Μεσογειακή διατροφή θα σώσει τους αγρότες. Τέρμα λοιπόν η καλλιέργεια Παπάγιας και Μπανάνας. Δεν είναι στην Μεσογειακή διατροφή αυτά.

Αυτό θα σώσει τους αγρότες!!! Πράγματι. Θα φυτεύουν μόνο ότι έχει σχέση με Μεσογειακή διατροφή, και ο Παπανδρέου θα φροντίσει να το πουλήσει σε όλο τον κόσμο!!! Έτσι θα ζουν όλοι πολύ όπως ανακάλυψε πρόσφατα το ΠΑΣΟΚ ότι ζουν οι Έλληνες και τους άλλαξε τα πρέκια με το ασφαλιστικό και θα είναι υγιείς και αθλητικοί όπως ο πρωθυπουργός μας.

Ζητάω συγνώμη από τα ΠΑΣΟΚια που τα κορόιδευα τόσο καιρό και δεν κατάλαβα την σοφία αυτού που είπε ο μεγάλος ποδηλάτης. Πράγματι, αν εξάγουμε την μακροζωία μας θα πρέπει και οι άλλες χώρες να εφαρμόσουν αντίστοιχα σοσιαλιστικά μέτρα με αυτής της κυβέρνησης!!! Αυτό είναι το σχέδιο. Παγκόσμια σοσιαλιστική διακυβέρνηση μέσω της... μεσογειακής διατροφής!!!

Βέβαια το Bloomberg δεν κατάλαβε ότι πρόκειται μόνο για διατροφή. Το μπέρδεψε με δίαιτα/υγιεινή διατροφή. Οπότε δεν έχουμε στόχο μόνο τα 40ΔΙΣ δολάρια που ξοδεύουν οι Αμερικανοί σε προϊόντα (υγιεινής) διατροφής , αλλά όλα τα λεφτά που ξοδεύουν σε διατροφή.

Εμπρός λοιπόν να σωθεί η αγροτιά μας, με σύνθημα: Κάθε τραπέζι και Χωριάτικη, κάθε αναπνοή και Σκορδαλιά!!!


Σοβαρά τώρα, δεν γλιτώνετε τους αγρότες από τους μεσάζοντες και μετά να φροντίσετε να διαφημίσετε την... χωριάτικη;

1 σχόλιο:

aggelos είπε...

"Τέρμα λοιπόν η καλλιέργεια Παπάγιας"
κομμενες οι παπαγιές απο εδω και περα δηλαδη?να το δω και να μην το πιστεψω..