Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 16, 2010

Και αυτοί το... βιολί τους!!!

Χαμός με τον Τσουκάτο χθες. Το κατάλαβα ότι το ΠΑΣΟΚ έχει πρόβλημα καθώς τα ΠΑΣΟΚια με πρώτο τον Κρόγια θυμήθηκαν πάλι το Βατοπέδι!!!

Σήμερα όλα τα ΠΑΣΟΚια συντονισμένα θυμήθηκαν το Βατοπέδι!!! Τυχαίο; Δεν νομίζω. Παπαγαλάκια είναι τα καημένα και έχουν εντολές από την Ιπποκράτους.

Ας μας πουν επιτέλους πόσο στοίχισε αυτό το Βατοπέδι... Γιατί δεν λένε; Θα σας πω γιατί. Γιατί δεν στοίχισε τίποτα. Φούμαρα και καπνός είναι για να κάνουν το πολιτικό παιχνίδι τους και να αποπροσανατολίζουν.

Τα πήραν από την Siemens. Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου ήξεραν. Βόμβα μεγατόνων. Και η αντίδραση των ΠΑΣΟΚων; "Το Βατοπέδι..."

Ρε ρεμάλια της κοινωνίας. Αν το συνεχίσετε πολύ αυτό θα σας πάρουν όλοι με τις πέτρες, όλους σας. Ούτε ο Παπανδρέου, ούτε ο Ξυνίδης, ούτε ο... Κρόγιας θα γλιτώσει.

Τα ΜΜΕξαπάτησης, πουλημένα, δεν ασχολήθηκαν καθόλου με την βόμβα Τσουκάτου. Δεν θέλουν να ενημερώνουν. Θέλουν να φιλάν τον πισινό των ΠΑΣΟΚων μήπως χέσουν κάνα τάλαρο προς το μέρος τους.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η Πελέκη θυμήθηκε τον Καραμανλή........

Vassilis είπε...

Η Πελέκη επίσης είπε ότι δεν υπήρξε ζημιά του δημοσίου. Αλλά αυτό δεν το ακούσανε τα ΠΑΣΟΚια...!!!

Αν υπάρχει ένα σκάνδαλο με μονή, αυτό είναι με την μονή Τοπλού. Και όμως, ο υπεύθυνος έγινε γραμματέας του ΠΑΣΟΚ.

Antilogos είπε...

Σου το έχω ξαναπεί ότι θαυμάζω την υπομονή σου που προσπαθείς να πείσεις με λογική ότι πιο φανατικό κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ...

Αλλά ΈΛΕΟΣ με το φυτό...

Αξία που δεν την αξίζει του δίνεις μόνο...

Ανώνυμος είπε...

ποια λογικη ρε τρομπα??ολη μερα βριζει, συκοφαντει και δυσφημει!! το μονο που κανει ειναι να εξαντλει τη δικη μας υπομονη!!!μεχρι και το μητσοτακη υποστηριξε!!