Τρίτη, Σεπτεμβρίου 07, 2010

Πω πω... ανασχηματισμός!!!

Ζήτω ο Παπανδρέου. Ζήτω το μνημόνιο. (Τρις)

Έγινε ο Ανασχηματισμός επιτέλους...!!! Μα σας το λέγαμε. Δεν σας το λέγαμε; Έγινε επιτέλους...

Και όπως δήλωσε ένας ανώνυμος ΠΑΣΟΚος "έγινε ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ... θετικά είναι τα πρώτα σημάδια....για να δούμε". Κοινώς: "έγινε ο ανασχηματισμός". Αυτό είναι το πρώτο σημάδι που είναι θετικό υποθέτω. Γιατί το σχόλιο γράφτηκε νύχτα, όπως νύχτα έγινε και ο ανασχηματισμός. Τώρα πότε πρόλαβαν οι νέοι υπουργοί να πάρουν χαρτοφυλάκιο για να έχουν και σημεία... γραφής είναι άλλο θέμα. Αλλά οι ΠΑΣΟΚοι εξιτάρονται μόνο με μια λέξη του καθυστερημένου τους. "Α" να πει, θα γράψουν ότι έβγαλε λόγο όπως ο Κένεντι!!!

Πάντως δεν μπορείτε να πείτε; Έχει ιδέες ο Παπανδρέου. Κατάργησε πριν από 10 μήνες το Εμπορικής Ναυτιλίας και το Αιγαίου και τώρα τα επαναφέρει μαζί με το όνομα "Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας". Μιλάμε ο άνθρωπος είναι κεφάλι... Άδειο.

Το σχήμα είναι μικρό και ευέλικτο. Έχει 49 υπουργούς και υφυπουργούς. Έχει πλέον δύο συντονιστές... Τον Πάγκαλο και το καπέλο του, τον Ραγκούση... Να δούμε ποιος θα τους συντονίζει αυτούς τους δύο!!!

Εγώ ένα μόνο δεν κατάλαβα (ενώ τα υπόλοιπα είναι πεντακάθαρα!!!). Γιατί τον έκανε νύχτα τον ανασχηματισμό; Δεν μπορούσε να περιμένει μέχρι σήμερα το πρωί; Η να τον έκανε χτες το πρωί βρε αδελφέ. Να μην φύγουν νύχτα οι υπουργοί από τα γραφεία του σαν τους κλέφτες (ξέρετε... Μαντέλη, Τσοχατζόπουλο, Τσουκάτο κλπ).

Περιμένω να δω τι ύμνους θα γράψουν οι bloggers του ΠΑΣΟΚ. Θα έχει πολύ πλάκα.

Ζήτω ο Παπανδρέου. Ζήτω το μνημόνιο. (Τρις Ευρώ στις τράπεζες)

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

o KROGIAS exei kathourhthei apo thn xara tou..to momolo tha faei kala twra pu o ergodoths tu egine ypourgos..

Ανώνυμος είπε...

Λένε οτι έβαλε καθαρά την κυβέρνηση του Σημίτη.
Ε θα σκέφτηκε αφού η κυβέρνηση η δική αποδείχτηκε χειρότερη απο του Σημίτη ας επανέλθουμε στο μικρότερο κακό.

Vassilis είπε...

Αν είναι έτσι ξέχασε να βάλει μέσα τους Μαντέλη και... Τσοχατζόπουλο!!!

Ανώνυμος είπε...

να ξαναφερουμε καραμανλη, χατζηγακη, λιαπη, ρουσοπουλο, παυλιδη, ντορα, δουκα,ζαγοριτη και μπενακη!!! εναλακτικα να φερουμε την πολιτικη ανοιξη να φερει και τους υπολοιπους αλβανους στην ελλαδα, οπως το 91!!!

Vassilis είπε...

Όχι μαλάκα ΠΑΣΟΚε. Να συνεχίσει να σε πηδάει εσένα ο Παπανδρέου και τα ρεμάλια που έχει για υπουργούς. Εμείς θα φύγουμε να σας αφήσουμε μόνους σας με τους Πακιστανούς σας...!!!

Οι Αλβανοί που ήρθαν το 91 ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ έχουν γίνει άνθρωποι. Οι Πακιστανοί που φέρατε εσείς έχουν γίνει ΠΑΣΟΚοι...