Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 27, 2010

Ναι μεν... αλλά... Πάρκο και Επενδύσεις (μέρος 2ο)

Μετά τις φήμες, μετά τις δηλώσεις, μετά τις... εξηγήσεις και μετά τα ζήτω έχουμε και λέμε:


1) Υπογράφηκε μια μη δεσμευτική συμφωνία. Ένα μνημόνιο διερεύνησης πιθανής επένδυσης.

2) Στο μνημόνιο δεν αναφέρεται πουθενά κάτι συγκεκριμένο.

3) Για το Ελληνικό τα σχέδια τα είδε προφανώς μόνο ο μεγάλος ποδηλάτης

4) Ο Πεταλωτής είπε ότι δεν υπάρχει κάτι για το Ελληνικό, η Μπιρμπίλη το καλωσόρισε. Ας αποφασίσουν τι ισχύει.

5) Τα 5δις δολάρια που είναι "πιθανό" να επενδυθούν, θα αποφέρουν ελάχιστο όφελος στην Ελληνική οικονομία μεσοπρόθεσμα, και όχι κάτι ιδιαίτερο μακροπρόθεσμα. Λίγες θέσεις εργασίας και λίγα ευρώ παραπάνω φόρων.

6) Καλοδεχούμενο και το ελάχιστο πιθανολογούμενο αν γίνει, αλλά χρειαζόμαστε 100 φορές περισσότερες σίγουρες επενδύσεις για να κάνουμε κάτι. 

Το μόνο που θα μας αποφέρει κάτι είναι αν γίνει, τουλάχιστον ένα μεγάλο μέρος  του Ελληνικού, μητροπολιτικό πάρκο. Το μητροπολιτικό πάρκο που ακούμε πάνω από μία δεκαετία.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ηταν ευκαιρια επι σουφλια να γινοτανε πιστα f1 αλλα ο γιδοβοσκος ειχε το νου του στα τσαμικα με χορηγους του εργολαβους!!!και φυσικα εδωσε το 10% για τσιμενταρισμα!!ερχονται τα πετοδολαρια και τα χαρεμια!!!στην πολιτικη ανοιξη ψαχνονται τι να πουνε για να κανουν αντιπολιτευση, δεν τα βρισκουνε και στο τελος θα καταντησουνε εξοκοινοβουλευτικη δεξια!!!κριμα γιατι για να απαλαγουμε απο τη νεα ταξη πραγματων και τους σιωνιστες συμμαθητες χρειαζομαστε δυνατες και ενωμενες φωνες!!

Vassilis είπε...

Τον μηδενισμό του ΠΑΣΟΚ τον θυμάσαι καθόλου; Τις φασαρίες του Σύριζα; Η Ν.Δ. νόμιζε ότι μπορούσε να συνεννοηθεί για ότι κάνει. Τώρα ξέρει καλύτερα. Στους Έλληνες πλέον περνάνε μόνο η τρομοκρατία και οι διαταγές.