Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 24, 2010

Ναι μεν... αλλά... Πάρκο και Επενδύσεις (μέρος 1ο)

Θυμάστε όταν η Ν.Δ. σκεφτόταν από τα 5000 στρέμματα του Ελληνικού να δώσει τα 700 για ελαφρύ οικιστικό ιστό έτσι ώστε να χρηματοδοτήσει Μητροπολιτικό πάρκο στα υπόλοιπα 4300 στρέμματα; Τότε το ΠΑΣΟΚ μαζί με τα ακροαριστερά τσουτσέκια του ΣΥΡΙΖΑ ξεσηκωνόταν εναντίων των... ανάλγητων και αντι-περιβαλλοντολόγων δεξιών!!!

Ε ξεχάστε τα αυτά. Ο μεγάλος ποδηλάτης, χωρίς να ενημερώσει κανέναν υπέγραψε λέει στην Αμερική με το Κατάρ, συμφωνία εκμετάλλευσης 15% έως 30% της έκτασης του Ελληνικού για κατασκευή μαρίνας, αερολιμένα, ξενοδοχείων, συνεδριακών κέντρων και φυσικά... Καζίνο!!! Δεν έχουμε ιδέα τι θα κάνει με τον υπόλοιπο χώρο. Θα τον αναμορφώσουν οι επενδυτές σε πάρκο; Θα μείνει σκουπιδότοπος; Θα τον δώσει και αυτόν για τσιμέντο; Το υπουργείο Περιβάλλοντος πάντως αρνείται (???) να απαντήσει!!!

Καλοδεχούμενη φυσικά η επένδυση των 5 ΔΙΣ, και αν είναι να γίνει το υπόλοιπο πάρκο, προσωπικά καμία αντίρρηση. Αλλά να μην κοροϊδευόμαστε κιόλας. Αυτό αποδεικνύει για μια ακόμα φορά τον λαϊκισμό και την λογική του ΠΑΣΟΚ ότι ο Έλληνας πολίτης είναι κορόιδο και τον χρειάζονται μόνο στις εκλογές. Είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα πουν τα τσουτσέκια της "αριστεράς"!!!

Συνεχίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια: