Δευτέρα, Αυγούστου 02, 2010

Θα ελέγχουν το... Internet!!!

"Θα είναι ένα ευρύ ρυθμιστικό πλαίσιο που θα θέτει συγκεκριμένους κανόνες και αρχές, βάσει των οποίων θα ιδρύονται και θα ελέγχονται, από τη Δικαιοσύνη και όχι μόνο, όλα τα blogs και όλες οι ιστοσελίδες που υπάρχουν στο Διαδίκτυο. "


Μισό λεπτό... να το δούμε...


"...θα ιδρύονται και θα ελέγχονται..."


Δηλαδή τι σόι κανόνες θα είναι αυτοί; Και ποιον θα ελέγχουν; 


Το διαδίκτυο ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ. Τέρμα τελείωσε και πάμε παρακάτω. Τώρα αν το ΠΑΣΟΚ νομίζει ότι μπορεί να μας κάνει Κίνα... ας προσπαθήσει. 


Πάντως εγώ γέλασα πολύ. Άκου θα ελέγχουν με κανόνες και αρχές το πως θα ιδρύονται τα blogs και... όλες οι ιστοσελίδες!!! ΠΟΥ; Στον κόσμο; Τι νομίζουν ότι μπορούν ακριβώς να ελέγχουν; Τα πακέτα TCP/IP; Νομίζουν ότι έχουν την δυνατότητα να λογοκρίνουν ή να περιορίζουν το περιεχόμενο μιας οποιαδήποτε σελίδας; Λοιπόν για να τελειώνουμε. Ή κάποιος στο υπουργείο δικαιοσύνης είναι τελείως μαλάκας ή οι δημοσιοκάφροι της Ελευθεροτυπίας γράφουν ότι τους κατέβει στο τσερβέλο. Αλλά πραγματικά ακόμα και στην Χούντα του ΠΑΣΟΚ δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχουν άνθρωποι τόσο άσχετοι που πιστεύουν ότι αυτό είναι δυνατό να γίνει ή είναι... λογικό!!! Υποθέτω θα το υπερασπιστεί κάποιος ανώνυμος από την Ιπποκράτους σε σχόλιο, αλλά να το κάνει με το όνομά του, την διεύθυνση και το τηλέφωνο αν το πιστεύει πραγματικά. 

22 σχόλια:

Antilogos είπε...

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο αστείο από αυτό !!!
Κανόνες στο χάος της blogόσφαιρας...

Ανώνυμος είπε...

Άν δέν το δούμε στην πράξη λυπάμαι αλλά δέν μπορούμε να τα πιστέψουμε αυτά.
Και με τον Καραμανλή είχαμε ακούσει πολλές φορές οτι έχουν έτοιμο νόμο να φιμώσουν το Ίντερνετ τελικά δέν έγινε τίποτα.

Vassilis είπε...

Η διαφορά είναι ότι όποτε λεγόταν κάτι τέτοιο από τις εφημερίδες επί Καραμανλή έβγαινε διάψευση από την κυβέρνηση. Τώρα μιλάμε για γελοίες προθέσεις της Χούντας που ΦΥΣΙΚΑ και δεν μπορούν να γίνουν νόμος. Αν τον κάνουν θα είναι σαν την απαγόρευση των παιχνιδιών από τον Σημίτη που περιλάμβανε και τα... gameboy!!!

Ανώνυμος είπε...

Φασιστικότατη ήταν πραγματικά η απαγόρευση των gameboy απο τον Σημίτη.
Αλλά ο Καραμανλής όχι μόνο συμφώνησε απόλυτα τότε με την απαγόρευση αλλά 5,5 χρόνια πρωθυπουργός την εφάρμοσε αυστηρότατα παρά τις προειδοποιήσεις και τα καθημερινά πρόστιμα απο την Ε.Ε.

Vassilis είπε...

Ο Καραμανλής συμφωνούσε με την απαγόρευση στα τυχερά παιχνίδια. Απαγόρευση την οποία θεωρώ και εγώ σωστότατη. Η "αυστηρή" εφαρμογή επίσης δεν περιλάμβανε τα... gameboy!!! Αντίθετα τώρα η χούντα θέλει να κάνει την χώρα ένα απέραντο καζίνο με τα videolotto του Κόκκαλη (φυσικά) και να ελέγξει το... διαδίκτυο για να μην μπορούμε να λέμε την γνώμη μας ή να κάνουμε αποκαλύψεις που δεν αρέσουν στην Χούντα σας.

Οπότε απάντησε στο συγκεκριμένο και άσε την ΠΑΣΟΚική προπαγάνδα παπαγαλίας...

Ανώνυμος είπε...

Και εσύ απάντησε στην δική μου ερώτηση.
Γιατί ο Καραμανλής δέν επανέφερε τα gameboys αφήνοντας απαγορευμένα τα τυχερά παιχνίδια ή κουλοχέρηδες, δέν ήθελε ή δέν μπορούσε να τα διαχωρίσει?

Vassilis είπε...

αχαχαχα... Δεν τον ένοιαζε και δεν είδα και 9 μήνες τώρα το καθυστερημένο σας να νοιάστηκε. Εσύ απάντησε τώρα στην φασιστική μαλακία που θέλει να κάνει το ΠΑΣΟΚ σου και άσε τις υπεκφυγές. Κλασσική Ιπποκράτους. Αντί να απαντάτε το γυρνάτε στο σορολόπ...!!!

Ανώνυμος είπε...

Άντε πάλι με την Ιπποκράτους!!!
Ένας πρώην φανατικός παίκτης των gameboys είμαι άνθρωπε μου!!!
Νομίζω οτι σου απάντησα σε όλες τις ερωτήσεις, εσύ μου χρωστάς μία.

Ανώνυμος είπε...

O καταλληλοτερος δεν επανεφερε τα gameboy γιατι απλουστατα την βρισκει μονο με playstation.

Vassilis είπε...

Σε τι απάντησες ΠΑΣΟΚε της Ιπποκράτους; Σε τίποτα. Απάντησε ή μόκο. ΠΑΣΟΚ χούντα έχουμε. Όχι δημοκρατία. Οπότε εσείς τα ΠΑΣΟΚια είστε υπόλογοι. Απάντησε λοιπόν και άσε την Λαμπρακιδομπομπολέικη προπαγάνδα κατά του Καραμανλή.

Ανώνυμος είπε...

Vasper είναι αδιανόητη η στάση σου.
Εσύ είσαι αυτός που έκανες πρώτος αναφορά στα gameboy τα οποία το μεγάλο πολιτικό σου είδωλο Καραμανλής τα απαγόρευσε μαχαίρι επιβραβεύοντας τριπλά προηγούμενη στάση του Σημίτη για το ίδιο θέμα.
Τί απάντηση θέλεις λοιπόν?

Ανώνυμος είπε...

Όσο για την χούντα η σημερινή κυβέρνηση βγήκε με δημοκρατικές διαδικασίες απο τον λαό δηλαδή με εκλογές. Ο Παπανδρέου πήρα 44%, ο Καραμανλής 33% άν αμφισβητείς το αποτέλεσμα τον εκλογών πήγαινε στον εισαγγελέα να δώσεις τα στοιχεία που έχεις.

Vassilis είπε...

Μαλακισμένα ή απαντήστε ή θα σβήνω τα ηλίθια σχόλιά σας. Η ΧΟΥΝΤΑ του ΠΑΣΟΚ εκλέχθηκε υποσχόμενη τα αντίθετα από αυτά που κάνει σήμερα. ΑΠΟΔΕΙΞΗ για την Χούντα είναι η προσπάθεια να ελέγξουν το διαδίκτυο. Επίσης απόδειξη είναι η δολοφονία του δημοσιογράφου που δεν τους άρεσε από τον υπόκοσμο (δήθεν τρομοκράτες). Η "ΣΕΧΤΑ" δουλεύει για το ΠΑΣΟΚ.

Οι ΠΑΣΟΚοι είστε τόσο καθυστερημένοι ή τόσο βολεμένοι που δεν βλέπετε μπροστά σας. Οπότε ή απαντήστε ή θα σας αγνοώ όπως κάνει και ο μεγάλος ποδηλάτης... ΓΚΕΓΚΕ ΠΑΣΟΚια, πληρωμένοι κονδυλοφόροι της Ιπποκράτους;

Υ.Γ. Πείτε στον Γιωργάκη που πήγε διακοπές (λες και δούλευε καθόλου) να πάει να πνιγεί μπας και γλυτώσει η χώρα. Αν μπορείτε να πνιγείτε και εσείς μαζί, ακόμα καλύτερα.

Vassilis είπε...

Επίσης.. για ΤΟΛΜΗΣΤΕ να δώσετε ονοματεπώνυμο ΠΑΣΟΚικά καθίκια... σύμφωνα με το τι θέλει το φασιστικό καθεστώς σας. Εκτός αν οι καθεστωτικοί δεν χρειάζονται ονοματεπώνυμα... μόνο κουκούλες!!!

Αλήθεια... μήπως είστε και μαυραγορίτες; Θα ολοκληρωνόταν η εικόνα του μέσου ΠΑΣΟΚου έτσι...!!!

Ανώνυμος είπε...

Θέλεις ονοματεπώνυμο?
Γιάννης Πουλόπουλος
Ικανοποιήθηκες τώρα?
Ποιός είναι χούντα φαίνεται καθαρά απο τις απαντήσεις σου.

Ανώνυμος είπε...

Κλείσε τα σχόλια άν δέν θέλεις απαντήσεις όπως έκανε ο Κρόγιας που τον κατηγορούσες οτι δέν σηκώνει διάλογο.

Vassilis είπε...

Δεν πρόκειται να σας κάνω την χάρη ΠΑΣΟΚια... Απλά θα σας την λέω χοντρά. Για πείτε μου τώρα. Σοβαρά το ΠΑΣΟΚ θα κάνει νόμο για τα... blogs και τις ιστοσελίδες όλου του κόσμου;

Vassilis είπε...

Η επωνυμία δεν είναι στην υπογραφή. Φτιάξτε ένα προφίλ με το πραγματικό σας όνομα. Επίσης θέλω βεβαίωση από ΚΕΠ ότι είστε εσείς... όπως ακριβώς θα ζητάει και η Χούντα για τα blogs.

Vassilis είπε...

Τολμήστε να απαντήσετε. Είμαι σίγουρος όμως ότι είστε τόσο ΠΑΣΟΚια που αν σας πει ο Γιωργάκης ότι θα πρέπει οι γυναίκες σας να περνάνε πρώτα από το κρεβάτι του προέδρου της τοπικής του ΠΑΣΟΚ θα το δεχτείτε για την... πατρίδα.

Ανώνυμος είπε...

Πρίν απο λίγες μέρες έλεγες οτι πάς στην Κέρκυρα για να παντρευτείς.
Τί έγινε τελικά σε άφησε η γυναίκα σου, γι'αυτό τόσα νεύρα??

Ανώνυμος είπε...

Στο facebook που υπάρχει επωνυμία δέν σε έχω βρεί πουθενά ρε Βασίλη να τα πούμε.
Κάτι λίγους Περαντζάκηδες στον Βόλο μόνο βρήκα δέν ξέρω άν έχεις καμιά σχέση αζί τους.

Ανώνυμος είπε...

Άν θέλεις απάντηση επι του θέματος αυτά περί φίμωσης είναι φήμες ... ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΧΟΝΤΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ... την μιά μας λές για ψεύτες νταβατζήδες των ΜΜΕ την άλλη άν γράψουν κάτι για να έχεις να λές μας τους κάνεις αξιόπιστους.
Άν αποδειχτεί οτι έχει δίκιο εγώ το αποκλείω τότε χαλάλι το βρισίδι που μας έριξες θα βγώ μαζί σου να σε αποθεώσω, διαφορετικά είσαι εκτεθειμένος άσχημα.