Τρίτη, Αυγούστου 31, 2010

Δεν θα χορηγηθούν υπολογιστές φέτος στην πρώτη Γυμνασίου...

Πηγή: ΑΝΤ1 online

Περικοπές αναμένονται και στις παροχές στον τομέα της Παιδείας. Συγκεκριμένα, τη νέα σχολική χρονιά δεν θα χορηγηθεί ο φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής στους μαθητές της πρώτης γυμνασίου, παρά το γεγονός ότι από την προηγούμενη κυβέρνηση είχε εξαγγελθεί ότι θα δίνεται κάθε χρόνο.


Η υφυπουργός Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου δήλωσε ότι οι 150 χιλιάδες υπολογιστές που δόθηκαν πέρυσι, δεν χρησιμοποιούνταν για το μάθημα, αλλά οι μαθητές τους έπαιρναν στο σπίτι και έπαιζαν παιχνίδια.


Έτσι, το υπουργείο Παιδείας προχωρά στη διανομή υπολογιστών, όχι προς τους μαθητές, αλλά στα σχολεία. Ήδη 8.000 προωθούνται στα 800 ολοήμερα δημοτικά, ενώ για τους μαθητές της δευτέρας γυμνασίου εγκαθίστανται διαδραστικοί πίνακες.

Σχόλιο vasper: Η χούντα των βάρβαρων Σοσιαληστών αποφάσισε ότι... τα παιδιά χρησιμοποιούσαν τους υπολογιστές για παιχνίδια στο σπίτι και έτσι φέτος δεν θα τους δώσει υπολογιστές!!! Θα τα τιμωρήσει τα φετινά πρωτάκια γιατί λέει τα περσινά έπαιζαν παιχνίδια!!! Αντί να χαίρονται που τα παιδιά μαθαίνουν από  τώρα να ασχολούνται με... παιχνίδια και έτσι θα είναι εκπαιδευμένα για τα φρουτάκια που θα εγκατασταθούν σε όλες τις γειτονιές μας κάνουν και τους δύσκολους!!! Ρε ζώα ΠΑΣΟΚια... αντί να διορθώσετε το πρόβλημα, αφαιρείτε την δυνατότητα; Και μόνο το να σας λέω ζώα είναι προσβολή στα ζώα. Χαμηλότερα και από αμοιβάδες είστε...  Προσωπικά ρε ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚτζήδες ξέρω παιδιά που γράφουν τις εργασίες τους στον υπολογιστή αυτό. Μέχρι και ασύρματους εκτυπωτές έχω ρυθμίσει για να κάνουν την δουλειά τους. Αλλά που να τα ξέρετε εσείς αυτά... Μηδενισμός και ισοπέδωση. Κλασσικό ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: