Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 02, 2010

Τι χρειάζεται να γίνει;

Η κριτική από μόνη της, αν δεν υπάρχουν προτάσεις δεν λέει κάτι. Το έχω γράψει πολλές φορές. Όπως και με το ασφαλιστικό που είχαμε πολλοί προτείνει λύσεις και δεν εισακουστήκαμε έτσι έχει γίνει και με την ανάπτυξη. Δυστυχώς δεν βλέπω φως. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει και να προτείνουμε.

Αν έχετε όρεξη λάβετε μέρος στην συζήτηση είτε είστε στο χώρο της αντιπολίτευσης είτε της κυβέρνησης, είτε ανεξάρτητοι.

Σχετικές διαβουλεύσεις στο opengov.gr είναι οι εξής:

Δημόσια διαβούλευση για το «Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Ενίσχυση της Έρευνας, της Τεχνολογικής Ανάπτυξης και της Καινοτομίας»

Δημόσια Διαβούλευση «Διαδικασία έκδοσης αδειών εγκατάστασης και λειτουργίας σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (Α.Π.Ε.) και συμπαραγωγή ηλεκτρισμού και θερμότητας υψηλής απόδοσης (Σ.Η.Θ.Υ.Α)»
Ενημέρωση: Δεν βλέπω τους λαλίστατους ΠΑΣΟΚους ανώνυμους να κάνουν κανένα σχόλιο εκεί που έχει σημασία. Μόνο να προσπαθούν να προστατέψουν τους χουντοφασίστες που έφεραν στην κυβέρνηση τους βλέπω να προσπαθούν. Κάτι να προτείνετε ή να συμπληρώσετε για το τι πρέπει να γίνει; Η μήπως περιμένετε να σας πει τι θα κάνετε ο μεγάλος ποδηλάτης; Γνώμη δεν έχετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: