Πέμπτη, Ιουλίου 29, 2010

Απαγορεύτηκαν οι αυξήσεις στον Ιδιωτικό τομέα...

Σκασίλα οι επιχειρηματίες!!! Ήθελαν να δώσουν αύξηση και τώρα δεν μπορούν!!! Πω... πω... τους έκανε την μούρη κρέας το Σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ!!!

Ρε ζώα υποστηρικτές του ΠΑΣΟΚ; Για το Βατοπέδι μόνο ξέρετε να μιλάτε; Για τα λεφτά που τρώει από όλους το καθυστερημένο που μας φορτώσατε για πρωθυπουργό δεν ξέρετε να μιλάτε ε; Σας φτάνει που "φταίει η δεξιά"... κωθώνια. Άχρηστοι... Ποιο ηλίθια φάρα από τον Homo Pasokous δεν υπάρχει... Είστε για φτύσιμο εσείς και τα χουντικά καθίκια που υποστηρίζετε...

σ.σ. Εγώ ως δεξιός και ΚΑΠΙΤΑΛΑΣ πολύ το χαίρομαι που είστε τόσο κορόιδα που τα τρώτε όλα. Ίσως έτσι ψοφήσετε από καμιά δηλητηρίαση και γλιτώσουμε οι υπόλοιποι.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τί να κάνουμε Βασίλη μου βρισκόμαστε όπως βλέπεις στα μέσα προς τα τέλη του 2010, του χρόνου (2011) κλείνουμε 30 χρόνια ΠΑΣΟΚ (απο το 1981)
Και η εξαετία του Καραμανλή όπως καταλαβαίνεις ΠΑΣΟΚ εις την χιλιοστή ήταν, είμαι σίγουρος οτι και εσύ απο μέσα σου αυτό πιστεύεις άσχετα άν ντρέπεσαι να το ομολογήσεις.

Vassilis είπε...

Εγώ δεν ντρέπομαι για τίποτα. Εσύ θα πρέπει να ντρέπεσαι που είσαι κρυφοΠΑΣΟΚος και δεν θέλεις να το παραδεχτείς. Γιατί μόνο ΠΑΣΟΚος μπορεί να πει τόσο χοντρή κοτσάνα.

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΣΙΛΗ Ο ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΙΑΣΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΟΥΝ ΜΑΖΙΤΟΥΣ ΤΑ ΜΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ.ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΚΛΗΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΠΕΙΝΑ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΧΡΩΜΑ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟ ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ.ΒΕΒΑΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΗΠΑ,ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Σύνελθε Βασίλη βγάλε αυτές τις τραγικές παρωπίδες δέν είμαι κρυφοπασόκος πάντα Νέα Δημοκρατία ψήφιζα και θα ψηφίζω. Ποιός φταίει που την ΝΔ κατασιχάθηκαν οι ίδιοι οι ψηφοφόροι της,που έφτασε στις εκλογές στο 33% τώρα βρίσκεται σίγουρα κάτω απο 20 ενώ κινδυνεύει με αφανισμό? ΕΓΩ? Ο Καραμανλής φυσικά, μπορεί κάποτε να έφτασε στο 45% αλλά ο κόσμος δέν τον είχε δεί ακόμα στην εξουσία άλλα περίμενε άλλα είδε γι'αυτό πήρε αυτή την κατρακύλα. Είδε όχι μόνο ΠΑΣΟΚ αλλά και χειρότερα απο το ΠΑΣΟΚ γι'αυτό προτίμησε ξανά το ΠΑΣΟΚ. Θλίβομαι απίστευτα βλέποντας το κόμμα μου σε αυτή την κατάσταση γι'αυτό στα λέω δέν σου πάω κόντρα για αντιπολιτευτικούς λόγους. Εσύ δικαίωμα σου να τον υποστηρίζεις όσο θέλεις ίσως να βολεύτηκες εσύ ξέρεις, μήν απαγορεύεις όμως σε όποιον δέν συμφωνεί μαζί σου σε όλα να πεί την άποψη του μιά και έχεις ανοιχτά τα σχόλια κάτι που δέ συμβαίνει σε όλους.

Vassilis είπε...

Εσύ σύνελθε που πιστεύεις αυτή την προπαγάνδα. Με του που ήθραν πάλι τα ΠΑΣΟΚια τους τάϊσε ΡΕ. Πάρτο χαμπάρι. Τύποι σαν και εσένα έριξαν την παράταξη. Γιατί; Γιατί ήθελαν απλά ένα γαλάζιο ΠΑΣΟΚ. Ε δεν είναι έτσι. Και να γίνει επί Σαμαρά θα σας αποχαιρετήσω εγώ. Γκεγκε;