Τρίτη, Ιουλίου 06, 2010

Οι ρουσφετολογικές προσλήψεις της Ν.Δ.

Πράγματι ο Πάγκαλος έχει δίκιο. Η Ν.Δ. προσλάμβανε ρουσφετολογικά:

Κοιτάξτε εδώ:


Και εδώ: 


Τι είναι αυτά; Απλό. Η Ν.Δ. όταν εκλέχθηκε κυβέρνηση φρόντισε να διορίσει την κόρη του κυρίου Πάγκαλου στην βουλή και λίγο αργότερα να την μετατάξει στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο (ώστε να κάνει και καλύτερες διακοπές).

Για περισσότερα διαβάστε εδώ και εδώ.

ΑΠΑΙΤΩ ως Έλλην πολίτης την άμεση ΑΠΟΛΥΣΗ της κυρίας Πάγκαλου και την επιστροφή όλων των μισθών αυτής της περιόδου. Επίσης ΑΠΑΙΤΩ την παραίτηση του κύριου Πάγκαλου από την θέση του στην χούντα που διεκπεραιώνει τα σχέδια της Νέας Τάξης. 

Υ.Γ.: Επίσης απαιτώ από τον Κρόγια να σταματήσει να είναι μαλάκας... και να κάνει κριτική στην "κυβέρνησή" του και όχι να ακούει τον πατέρα της βολεμένης "γαλάζιας" θυγατέρας.

2 σχόλια:

Demelene είπε...

Και εγώ απαιτώ όλοι όσοι μπήκαν νύχτα από το 80 πχ να απολυθούν, να επιστρέψουν τα λεφτά.

Problem solved. Επιστρέφουμε στους μερικούς δεκάδες χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους, η Ολυμπιακή ειναι ακόμα εταιρία κτλ κτλ και στο ΤΡΑΜ και στο ΜΕΤΡΟ έχει τον κόσμο που χρειάζεται.

Ευχαριστώ Ελληνικό διακομματικό δημοκρατικό κράτος που θα φροντίσεις να αναγνωρίσεις όλα τα λαμόγια, να παραδεχτείς λάθος και να ανακάμψεις!

Ανώνυμος είπε...

Το φασιστοειδές παχύδερμο Πάγκαλος καταγγέλλει την ΝΔ για διορισμούς όταν έχει βολέψει τους δικούς του. Αλλά και οι Νεοδημοκράτες μας βγάλανε τα μάτια με τους διορισμούς τους.