Πέμπτη, Ιουλίου 15, 2010

Όλα εύκολα και απλά για αυτόν τον άνθρωπο...

Με την ίδια ευκολία που ο ΓΑΠ μας παρέδωσε στο Δ.Ν.Τ., παρέδωσε το Σύνταγμα της χώρας στα σκυλιά να το ξεσκίσουν, παρέδωσε τις μάνες στον καιάδα της δια βίου εργασίας, παρέδωσε τον Καραγκιόζη... με την ίδια ευκολία θα παραδώσει τα πετρέλαια που "δεν έχει" η χώρα, θα παραδώσει την Κύπρο, την Μακεδονία, την Δυτική Θράκη, την Ήπειρο;

Εγώ γιατί έχω μια μεγάλη ευκολία να τον χαρακτηρίσω καθυστερημένο και προδότη; Αυτόν και όλους τους ΠΑΣΟΚους που συνεχίζουν και τον υποστηρίζουν. Και εντάξει... οι δημοσιοκάφροι και οι υπάλληλοι των υπουργών να το καταλάβω. Τρώνε. Οι υπόλοιποι;

2 σχόλια:

Demelene είπε...

Όλοι τρώνε και οι ελπίζουν να φάνε!
Έτσι πάει!

Και κάπως έτσι δυστυχώς ή ευτυχώς (εσύ θα το κρίνεις) θα βλέπουν και θα χαρακτηρίζουν και σένα, αν και προσωπικά ξέρω ότι όλα τα κολλημένα πολιτικά μύρια αλλά να φάς λαμόγικα με τίποτα!

Για μένα, βλέπω ακόμα και μπλόγκ σου όπως και στο ακατονόμαστα για σένα φόρουμ, στρατιές να υπερασπίζουν κόμματα και ηλίθιους άχρηστους αρχηγούς τους, ακόμα και αν έχουν πεθάνει!

Όλοι το ίδιο κολλημένοι είστε, τουλάχιστον ορισμένοι δεν έχουν περίεργες βλέψεις! Και είστε κολλημένοι γιατί σε κανένα σημείο δεν βλέπω αντικειμενική κρίση (θετικών και αρνητικών), παρά μόνο μονομερές και καθολικό κράξιμο της στοχευμένης πλευράς και ποτέ της υποστηριζόμενης.

Αλλά τέτοιοι είμαστε, έτσι σαν τα κοκόρια τσακωνόμαστε για ηλίθιους που γελάνε μπροστά στην μάπα μας

Vassilis είπε...

Σου έχω ξαναπεί ότι η λογική της ισοπέδωσης δεν είναι λογική. Κατ' αρχήν πολιτικό σύστημα ή κόμμα που να μην έχει αριβιστές δεν υπάρχει. Αλλά άλλο αυτό και άλλο η κατάσταση με το ΠΑΣΟΚ. Αυτοί δεν παίζονται. Είναι τόσο χοντρά αυτά που κάνουν που όλοι μένουν με την απορία του στυλ "ρε μπας και έχουν δίκιο και είναι έτσι;". Δεν είναι όμως. Έτη φωτός διαφορά έχει το δεξιό κόμμα εξουσίας από το δήθεν σοσιαλιστικό.

Και ναι, καλά θα ήταν να βγει κάποιος νέος, φρέσκος που μπορεί να αλλάξει τα πράγματα. Εγώ όμως δεν θα περιμένω ουτοπίες. Δεν αντέχει ούτε η χώρα ούτε οι κάτοικοί της. Για μένα δηλαδή είναι καθαρά θέμα του λιγότερα χειρότερου.

ΕΚΤΟΣ αν θέλεις να ιδρύσουμε μαζί ένα κόμμα. Έχεις όρεξη;