Τετάρτη, Ιουλίου 14, 2010

Προπαγάνδα και άγιος ο θεός...

Προσέξτε δήλωση του Νομπελίστα οικονομολόγου Αμάρτια Σεν:

"Η μοναδική επιλογή της Ελλάδας είναι να δώσει ώθηση στην ανάπτυξη προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα του υψηλού δημόσιου χρέους"

Προσέξτε τώρα πως το μεταφέρουν Τα ΝΕΑ:

"Στο μεταξύ, την εκτίμησή του ότι η εφαρμογή ενός σκληρού προγράμματος λιτότητας αποτελεί μονόδρομο για την Ελλάδα εξέφρασε μιλώντας στο CΝΒC ένας άλλος νομπελίστας (1998) οικονομολόγος, ο Αμάρτια Σεν. «Η μοναδική επιλογή της Ελλάδας είναι να δώσει ώθηση στην ανάπτυξη προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα του υψηλού δημόσιου χρέους», είπε ο Σεν, προσθέτοντας ότι η Ευρώπη δεν διαχειρίστηκε σωστά την «ελληνική κρίση», με αποτέλεσμα να «πρέπει τώρα να κάνει επίδειξη ενότητας προκειμένου να υπερασπιστεί τη νομισματική ένωση στο σύνολό της». "

Καλά... είναι ΜΑΛΑΚΕΣ τελείως; Το ίδιο πράγμα είναι η εφαρμογή ενός σκληρού προγράμματος λιτότητας με την... ώθηση στην ανάπτυξη; Αυτό κατάλαβαν; Δηλαδή για ποιο λόγο δεν κατάλαβαν ότι η Ελλάδα πρέπει να επενδύσει στο διαστημικό πρόγραμμα; Λογικότερο θα ήταν!!!

Διαγαλαξιακοί μαλάκες σαν τον Παπανδρέου που υπηρετούν. Δεν ξέρω ποιος ΜΑΛΑΚΑΣ έγραψε αυτή την ΠΑΠΑΡΙΑ αλλά πρέπει να τον απολύσουν αμέσως.

Η ΠΑΣΟΚική προπαγάνδα δεν περνάει. Η Χούντα των Παπανδρέου-Τσαντ θα πέσει.

1 σχόλιο:

Antilogos είπε...

Αγαπητέ Vasper θα αστειεύεσαι λέγοντας "Αυτό Κατάλαβαν"...

Μπορεί οι περισσότεροι δημοσιογράφοι με τα μαρκούτσια από τα διάφορα "Εργαστήρια" να μήν μιλάνε καλά Ελληνικά αλλά τις βασικές έννοιες όπως ΛΙΤΟΤΗΤΑ και ΑΝΑΠΤΥΞΗ μπορούν να τις διαχωρίσουν...

Είναι άλλη μία ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ κάποιας δήλωσης που κάνει το άσπρο μαύρο και είναι ΗΘΕΛΗΜΕΝΗ.