Παρασκευή, Ιουλίου 23, 2010

Γεμίσαμε Κέρκυρα και Σαντορίνη...

Άλλο ένα κατόρθωμα του καθυστερημένου που μας φόρτωσαν για πρωθυπουργό τα ΠΑΣΟΚια. Σε δήλωσή του στο Άλσος των Εθνών στην Ιερουσαλήμ είπε ανάμεσα σε άλλα "Θα ήθελα, επίσης, να καλωσορίσω θερμά όλους όσοι προγραμματίζουν να επισκεφθούν την Ελλάδα και σας εύχομαι καλή διαμονή στην Σαντορίνη και την Κέρκυρα."

Ο πρωθυπουργός έκλεισε όλη την Κέρκυρα και την Σαντορίνη για τους Ισραηλίτες τουρίστες άραγε ή απλά θα μας μείνει μόνο η Κέρκυρα και η Σαντορίνη όταν θα τελειώσει αυτός με την Ελλάδα;

Εγώ πάντως που θα είμαι Κέρκυρα σε καμία εικοσαριά μέρες (εκεί θα κάνω και τον πολιτικό γάμο - πρελούδιο του θρησκευτικού που θα γίνει το Πάσχα - με την συμβία μου), λέω να μείνω για καλό και για κακό μόνιμα. Αν μη τι άλλο θα έχουμε πολλούς Ισραηλίτες που είναι και έξυπνοι άνθρωποι για να συζητάμε... καθώς ο μπατζανάκης μου μιλάει άπταιστα την Εβραϊκή και την Αραβική.

8 σχόλια:

john anast είπε...

Καλά στέφανα, Βασίλη. Μόνο πρόσεξε τώρα που θα πας Κέρκυρα , μήπως το ξενοδοχείο που έκλεισες το πήρε ο ΓΑΠ για τους τους τουρίστες και μείνεις σε κανενα αντίσκηνο

Vassilis είπε...

Ευχαριστώ πολύ.

Ξενοδοχείο; Μπα... που λεφτά. Σε σπίτι θα φιλοξενηθούμε. Τα λεφτά θα τα φάμε σε βενζίνη!!!

john anast είπε...

Ελα τωρα, ...
λεφτά υπάρχουν

Vassilis είπε...

Ουουουουου... να φάνε κι οι ΠΑΣΟΚτζήδες...

Ανώνυμος είπε...

Α Βασίλη δέν έχεις παντρευτεί ακόμα?
Άντε με το καλό καλά στέφανα και καλούς απογόνους.

Cafeeine Addicted είπε...

Καλά στέφανα Βασίλη απο τα ξένα ΄:)

aristos είπε...

Πιστεύω να μας καλέσεις...

Ανώνυμος είπε...

Μπα ο ARISTOS. Φιλαρακι ζοριστηκες με τα σχολια μου και εκλεισες το μπλογκ σου για ανωνυμους. Απολαυσε το τωρα μονος σου. Ο Δ.Π. που σε ζορισε.