Πέμπτη, Ιουλίου 29, 2010

Απίστευτες αναρτήσεις στο διαδίκτυο...

Γελάω μερικές φορές με τις αναρτήσεις που μπαίνουν σε διάφορα site στο διαδίκτυο. Η καλύτερη που θυμάμαι είναι με το κινητό που φτιάχνει καφέ που στην ουσία αποτελούσε διαφημιστική εισαγωγή στην πόλη Nova Scotia του Καναδά. Τελευταία όμως έχω συναντήσει και άλλες ωραίες.

Μία σε site που διαφημίζεται κιόλας από το tromaktiko (τους αυτοαποκαλούμενους συνεχιστές του troktiko) λέει για την κατάργηση του mousepad από την Apple. Δείχνει μια εικόνα touchpad από φορητό υπολογιστή και μιλάει για την "κατάργηση του mousepad από τα φορητά"!!!

Όταν ακούω αστεία πράγματα για την πληροφορική δεν αντέχω... Οι άνθρωποι είναι άσχετοι τελείως και το παίζουν ενημερωμένοι!!! Και θέλουν να ενημερώσουν και άλλους!!!

Τι έκανε όμως στην ουσία η Apple; Απλά έφτιαξε ένα moultitouch touchpad που το ονόμασε Magic Trackpad. Το gadget αυτό θέλει να αντικαταστήσει τα mouse (και όχι το mousepad που είναι η επιφάνεια πάνω στην οποία κινούμε το mouse) στους υπολογιστές της Apple. Είναι blutooth και έχει σχεδιασμό που το κάνει να φαίνεται αναπόσπαστο (ή μάλλον αποσπούμενο) κομμάτι του ασύρματου πληκτρολογίου της apple.

Δεν υπάρχουν σχόλια: