Δευτέρα, Ιουλίου 19, 2010

Σχέση ΜΜΕ - τρομοκρατίας.

Όχι. Δεν θα μιλήσω για την τρομοκρατία της βίας. Θα μιλήσω για την οικονομική τρομοκρατία. Τα ΜΜΕξαπάτησης λαμβάνουν μέρος σε έναν πρωτότυπο αγώνα δρόμου για το ποιος θα τρομοκρατήσει περισσότερο τον κόσμο.

Σχεδόν κάθε οικονομική δραστηριότητα πλην των απολύτως αναγκαίων έχει σταματήσει. Ο κόσμος, ακόμα και αν έχει χρήματα δεν τα ξοδεύει (οι ιδιωτικοί υπάλληλοι π.χ. δεν έχουν χάσει μεγάλο μέρος του εισοδήματός τους ακόμα - η φορολογία έχει μειώσει τα διαθέσιμα βέβαια και με τον πληθωρισμό έχει ένα κόστος 6-7% φέτος, αλλά δεν συγκρίνεται με το20 και 30% που έχουν χάσει οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι συνταξιούχοι) . Προτιμούν να τα κρατήσουν μήπως και χειροτερέψουν τα πράγματα. Ε ακριβώς αυτό θα γίνει. Θα χειροτερέψουν γιατί κρατάνε τα χρήματα. Αν η αγορά δεν κινηθεί, δεν θα κινηθεί το χρήμα και φυσικά δεν θα υπάρξει κέρδος για κανέναν.

Αν εγώ δεν πάρω ένα ζευγάρι καινούρια παπούτσια, δεν θα πάρει και ο καταστηματάρχης νέο πρόγραμμα για τον υπολογιστή του και έτσι κάποιος προγραμματιστής σαν και μένα δεν θα έχει λεφτά. Αυτός με την σειρά του δεν θα αγοράσει νέο υπολογιστή, ο πωλητής δεν θα πάει διακοπές, οι ξενοδόχοι δεν θα κάνουν επεκτάσεις ή δεν θα προσλάβουν 2 από τις 4 καθαρίστριες που είχαν πέρσι, οι οικοδόμοι δεν θα δουλέψουν και το μπακάλικο δεν θα πληρωθεί τον βερεσέ του χειμώνα από τις άνεργες καθαρίστριες... και πάει αλυσίδα.

Πάνω από όλα βέβαια φαίνεται ότι είναι οργανωμένο σχέδιο από τον προδότη Παπανδρέου για να παραδώσει την χώρα στους πιστωτές της. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση για αυτή την τρομοκρατία που υφιστάμεθα καθημερινά.

1 σχόλιο:

Demelene είπε...

Να παραδώσει????

Αυτό έχει γίνει καιρό τώρα, ή τουλάχιστον έχει συμφωνηθεί